Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejhorší předvolební píseň? Eva a Vašek trumfnou i Metelesku blesku

Eva a Vašek vyjádřili podporu Okamurovi, ale v klipu jsou k němu otočeni zády...
Eva a Vašek vyjádřili podporu Okamurovi, ale v klipu jsou k němu otočeni zády...  (Autor: youtube.com)
Autor: šim - 
7. října 2013
13:19

V předvolebním kvasu mnoho známých lidí podléhá a spouští se k podpoře některých stran. Jak lépe podporu vyjádřit než písní, zvláště, když jsi očividně v tísni… Po šíleném songu exposlance Úlehly, který bude mít zřejmě soudní dohru, je tu předvolební agitka od Evy a Vaška.

Jedno Nej jejich předvolební píseň splnila okamžitě. Aspoň je Nejkratší. Příliš líbezný zpěv Evy, která v klipu v objetí s dcerou a manželem Vaškem sleduje západ slunce, by labilnější posluchač totiž nemusel vydržet.

Ze spontánního výtvoru, který Eva a Vašek natočili ze sympatií k Tomiu Okamurovi, jemuž ho věnovali, se stane zřejmě neoficiální předvolební znělka, kterou bude Tomio uvozovat jak televizní, tak i rozhlasový spot v ČT a Českém rozhlase. Alespoň to uvádí na svých facebookových stránkách.

"Jsme velmi rádi, že nám podporu vyjádřil Ing. Václav Ševčík s manželkou Evou, elektrotechnik, majitel několika patentů a zlepšováků, hudebník, zakladatel a manažer dua Eva a Vašek," píše dál Okamura.

K tomu byla potřeba odvaha

Současně poděkoval Evě a Vaškovi za odvahu. Což je jistě na místě. Celou polovinu spotu tvoří záběr na jejich pozadí. Rodinka se totiž zasněně kochá pohledem na zalesněné kopce. Prolínajícím se záběrem se do druhé poloviny objeví rozzářená tvář Tomia s mířícím ukazovákem, jež připomíná legendárního Strýčka Sama.

Při výkladu však hrozí nedorozumění. Ledakdo by se mohl ptát, nejsou-li hlavní protagonisté vlastně ke kandidátovi otočeni zády...

Pocta karaoke

Zda se Eva a Vašek ztotožňují s Okamurovými politickými názory, můžeme nechat stranou. Již sama sympatie a příklon k tradičnímu japonskému karaoke (z japonského kara - prázdný a ōkesutora – orchestr – zdroj Wikipedie) mluví za vše. Především karaoke, to, z kterého bývá publiku stydno, totiž znělka připomíná ze všeho nejvíc. No posuďte sami. Snad vás celých 11 vteřin (ne)zabije.

 

Hit proslavila Aneka a Zagorová

Eva s Vaškem pro svůj výtvor použili song z roku 1981 Japanese Boy, který byl jediným hitem zpěvačky Aneky. Do povědomí českého posluchače se pak dostal díky interpretaci Hany Zagorové, která ho přezpívala pod názvem Mimořádná linka (Praha-Tokio).

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

reeh ( 7. října 2013 18:26 )

Tak tak... ODS má potenciál .... http://vtipy.netroof.eu/item/13950/ach-ty-deti/

reeh ( 7. října 2013 18:24 )

Proč se o něm nezpívá ? ? ?

reeh ( 7. října 2013 18:23 )

http://vtipy.netroof.eu/item/13925/reinkarnat/

arcaben ( 7. října 2013 17:11 )

úroven písně přesně koresponduje s úrovní dané politické strany=stupidní!

slider ( 7. října 2013 16:43 )

To je horsi. http://www.youtube.com/watch?v=8aWgT7dlAY0

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa