Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zemanovi na Facebooku: Kate se vrátila, táta Miloš bude vydírat podnikatele!

Zeman s dcerou vyrazili do Brna. Vedle toho jsou oba aktivní opět i na Facebooku
Zeman s dcerou vyrazili do Brna. Vedle toho jsou oba aktivní opět i na Facebooku  (Autor: ČTK, Foto Face 2014 - Cary Hubbs)
Autor: simao, vr - 
25. září 2013
12:45

Prezidentská rodinka je opět online, tedy s výjimkou první dámy Ivany Zemanové. První slečna Kateřina se opět vrátila na Facebook, kde řádí i její otec Miloš. Ve svém posledním příspěvku dokonce varoval podnikatele, že se je chystá vydírat! A navázal tak na svou včerejší kritiku miliardáře Bakaly.

Kate Zemanová na Facebook dávala odvážné fotky ze soukromí prezidentské dcerky, ovšem poté se rozhodla, že svůj profil zruší. Teď to ale vypadá, že první dcera je opět online! V reálném světě pak spolu se svým prezidentským otcem vyrazila dnes na Moravu - do Brna, kde ji a jejího otce Miloše Zemana přivítal hejtman Michal Hašek. Zatímco Zeman se chystá na řadu oficiálních setkání, Kate se v Brně nudit nebude. Má separátní program, zahrnující třeba návštěvu psychiatrické kliniky Bohunice.

Zeman hrozí: Budu vydírat podnikatele!

To prezident Zeman opět po čase přispěl na svůj oficiální účet na Facebooku. Poté, co se včera sešel s přispěvateli do svého Nadačního fondu. Na kontě však má na tomto transparentním účtu, kam přispívá 60 tisíci měsíčně, zatím pouhých 310 tisíc korun. A tak Zeman píše: "Až budou chodit různí lidé a budou říkat - já bych potřeboval, abyste mě zařadil do podnikatelské mise, nebo já bych potřeboval, abyste se za nás přimluvil - v tomto případě přistoupím k vydírání," aby mu prý ten dotyčný přispěl.

Dej byty, vzkázal prezident Bakalovi

Vedle toho se pak Zeman pustil oi do miliardáře bakaly. Uhlobaronovi totiž vyčítá krizi kolem společnosti OKD, která chce zastavit těžbu v dole Paskov a připravit tak dva a půl tisíce horníků o zaměstnání. Těžba v dole je prý ztrátová. "Podnikatel musí šetřit na horší časy a nemůže si pořizovat cyklistickou stáj v Bruselu a butiky v Pařížské ulici. Když to pak přijde, vyhodí horníky, ale butiky a cyklistická stáj mu zůstanou," zlobil se včera Zeman.

Narážel přitom na to, že Bakala vlastní elitní cyklistickou stáj Omega Pharma-QuickStep, sídlící právě v belgické metropoli. A jeho manželka Michaela Maláčová investuje v nejluxusnější části Prahy - v Pařížské ulici. Zeman přitom včera Bakalovi vzkázal, jak může miliardář horníkům konkrétně pomoci Navrhl, aby Bakala postoupil Moravskoslezskému kraji 44 tisíc bývalých hornických bytů OKD, čímž by zajistil prodloužení a financování těžby v dole Paskov až do konce roku 2016.

Miloše Zemana a jeho dceru uvítal v Brně hejtman Michal Hašek (ČSSD) Miloše Zemana a jeho dceru uvítal v Brně hejtman Michal Hašek (ČSSD) | ČTK

milan1959 ( 25. září 2013 17:55 )

Tzv. "hejtman" Hašek jinak řiťolezec, Kate Zemanová, opilec Zeman ... Proboha kde to žijeme?!?

mortis69 ( 25. září 2013 17:41 )

Nechci se ho zastávat,ale pouze nesouhlasím s tou jeho lokalizací na Brno.ČR by bylo výstižnější

mortis69 ( 25. září 2013 17:33 )

Hodit celou rodinku do vily k vyvolenejm Tam by jistě zapadli

ninka64 ( 25. září 2013 17:11 )

Titulek hodný je dementních bulvárních novinářů. Hnus!!!!

ninka64 ( 25. září 2013 17:10 )

Nic horšího, než co tady zavedla ODS a TOP 09 už přijít nemůže!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa