Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Škromach se opět rochní v bazénu! A na ponožky do sandálů nedá dopustit

Autor: simao - 
24. července 2013
12:49

Krize, nekrize, venku je pořádné parno a je akorát tak čas na dovolenou. Na jednu vyrazil i Zdeněk Škromach (ČSSD), který loni proslul fotkou, jak se ráchá v bazénu. Svým příznivcům na facebooku nyní vzkázal, že si vody užívá opět. Navrch přidal třeskutý názor na český módní nešvar - ponožky v sandálech! A je rád, že Petr Nečas "někam zalez".

ČSSD zvažuje, zda podpoří Rusnokovu úřednickou vládu a na rozmyšlenou si vzala čas do 6. srpna. Rozpuštění Sněmovny a směřování k předčasným volbám však podle všeho zůstává pro sociální demokraty prioritou.

Podobně i pro Zdeňka Škromacha, který o aktuální politické krizi patrně přemítá v bazénu, možná na nafukovací matraci. Vyrazil totiž na dovolenou, ze které včera poslal vzkaz: "Taková malá dovolená bez mobilu, s kafíčkem, nafukovacím bazénkem a pár dobrými lidmi."

A nejen politika je to, co Škromacha v posledních dnech zaujalo. Rozhodl se totiž hodnotit i módní trendy! Na jeden obvyklý, u českých dovolenkářů oblíbený, přitom nedá dopustit: "Trochu mě zarazila debata v rádiu, že je snad nějaké divné nosit v sandálech ponožky, Prý snad nějaká národní podivnost. No nevím, ale bez ponožek si sandále neumím představit. A co Vy?"

To je slovo do pranice, pane Škromachu. Věčné téma, které tu bude ještě dlouho poté, ať už Rusnokova vláda důvěru dostane, a nebo nikoli.

Škromach: Snad Nečas dlouho nevyleze

ČSSD je však každopádně ráda, že skončila pravicová vláda Petra Nečase, která přežila nejedno hlasování o důvěře, vyvolané právě sociálními demokraty.

A Zdeněk Škromach si užívá i Nečasův hořký konec kvůli kauze Nagyová. "Konečně sluníčková neděle. Nečas někam zalezl a snad dlouho nevyleze, abychom si to užili. Odpolední kafíčko. A už se naplnil nafukovací bazének v akci. Zatím tedy voda pěkně studená, ale snad se to vylepší," zněl přitom nedělní předchozí Škromachův příspěvek. Zbývá snad už jen dodat - slunce v duši...

Škromachův vzkaz z dovolené z 21.července 2013 Škromachův vzkaz z dovolené z 21.července 2013 | Facebook

Škromachův vzkaz z dovolené z 23. července 2013 Škromachův vzkaz z dovolené z 23. července 2013 | Facebook

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ad-ga ( 29. července 2013 09:06 )

Včera v televizi říkal doktor, že z hygienického hlediska je lepší mít ponožky v sandálech. vždycky se tak chodilo, tak nevím, proč se někdo nad tím pohoršuje a řeší takové blbiny. Ať si každý nosí co se mu líbí a vyhovuje. Lepší ponožky než hnusné nohy.

rotegruz ( 25. července 2013 11:41 )

Mám taký pocit , že ten kdo nejvíc krákorá tak má asi ty nohy sám špinavé a smradlavé. Citiš ten smrad? To jsou tvoje nohy blbečku

rotegruz ( 25. července 2013 11:32 )

Mám jeden dotaz proč vás všechny pohoršuji ponožky v sandálech. Kdo to nařídil ,že do sandálu se nesmí nosit ponožka vždyť někomu to múže být jedno kdo je nosí tak ať je nosí a kdo nechce tak ať né.Aby stále někdo poslouchal někoho příkazy co se nosí a né. Tady v Německu lidé také mají ponožky v sandálech a nevidím ,že by je někdo kamenoval to jenom v Česku se starají o blbosti potom se díví, že jim unikají hlavni věci. Prose hlupáci

marianatretrova ( 24. července 2013 20:25 )

Buďte zdrávi. Teď se šíří po netu a mezi lidma zajímavá možnost přivýdělku, vhodná pro lidi, co jsou doma! Sama si takto vydělávám už od května a je to naprosto super. Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak se mi hodí každá snadno vydělaná kačka. Přečtěte si to taky na Peterblog.wz.sk

mememumu ( 24. července 2013 18:58 )

Ještě bych doplnil další logické dotazy, skoro až kvízového charakteru: Co schne rychleji, noha nebo ponožka? Potí se noha více holá nebo v ponožce?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa