Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nečasova milenka Nagyová: Tohle je její nový "bejvák"

Autor: Jan Exner - 
15. července 2013
07:00

Kdysi královsky placená vrchní sekretářka premiéra Jana Nagyová (48), nyní bručící v ostravské vazbě, jde dnes k soudu. A kvůli tomu ji už ve čtvrtek přivezli do ruzyňské věznice.

V kauze zveřejnění jejich nebývale vysokých odměn (i 190 tisíc korun!) jde jen jako svědek. Obžalovaný je exšéf civilní rozvědky Karel Randák (58), který vinu odmítá. Žalobce se snaží dokázat, že Nagyové zveřejnění způsobilo újmu. Žena mimo jiné tvrdila, že na ní poté lidé na ulici slovně útočili.

U soudu se možná objeví i expremiér Petr Nečas (48, ODS). Koncem minulého týdne přiznal, že Nagyová je jeho milenka, s níž do budoucnosti počítá. Milenci se tedy mají opět šanci vidět.

Z korupce a organizování zneužití pravomoci úřední osoby obviněná od své zatčení tráví většinu času v ostravské vazební věznici. Kvůli dnešnímu soudu ji ale ve čtvrtek podle zdroje deníku Blesk přivezli na Ruzyni.

Podívejte, v jakých podmínkách dáma zvyklá na luxus už pátý den žije.

Dnešní menu Nagyové

Snídaně


Tři koblihy a káva

Oběd a svačina v pytlíku k soudu


Čtvrtka chleba, paštika, vajíčko, salám, máslíčko, džusík, 1,5 l vody v plastové lahvi.

Večeře


Šoulet

mirkazam ( 18. července 2013 12:19 )

Tady ti naši experti jsou placeni s našich daní. Tak co osočují pana Randáka, že zveřejnil výši jejího platu.Panička si zřejmě myslela, že se bude do smrti odměňovat sama.Jó, pani kantýnské narostl hřebínek.

itartas ( 16. července 2013 12:32 )

Lidi nepřejte nikomu zle. Nikdy nevíte, kdy se ocitnete v průseru ani nebudete vědět jak. Tady v tom státě je to jedna dvě!

itartas ( 16. července 2013 12:30 )

taky: jak z veřejných peněz? Byla to jeho podřízená, z jakých peněz ji měl navrhovat odměny, ze svých, jsi normální?

itartas ( 16. července 2013 12:27 )

rudyptáku: představ si kdyby se na jednom Obecním úřadě v nějakém městě zveřejnily příjmy zaměstnanců. Copak obyvatelé by to rozchodili jakž takž, ale na tom úřadě by byla taková bitka, že by to jeden nerozchodil!

itartas ( 16. července 2013 12:25 )

...ty jsi fakt jouda!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa