Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nečas u výslechu: Stál mu sex s Nagyovou za to?!

Autor: sch, pol - 
12. července 2013
05:00

Nyní už bývalý premiér Petr Nečas si na sebe možná upletl bič. Vydupal si výslech u policie, aby vysvětlil, co se jak mělo a má v kauze Nagyová. Právě exšéfku kabinetu Janu Nagyovou asi bude chtít z lochu vysekat, čeká ho ale několik pěkně tvrdých hodin výslechu.

Dnes bude Nečas u výslechu poprvé, vypovídat bude o praktikách na vládě, kde protikorupční policie při zátahu na vládu sebrala nejen Janu Nagyovou. Deník Aha! sestavil možný scénář, podle kterého policisté budou postupovat.

Jaké padnou otázky, na co všechno se budou policisté ptát? Bude to křížový výslech, kde si policisté budou hrát na hodného a zlého, aby z Nečase dostali všechny informace, na základě kterých by ho třeba chtěli poslat do vazby?

Tady je výběr těch nejpravděpodobnějších otázek:

Věděl jste o čilých stycích Nagyové s tzv. kmotry?

Cítil jste tlak ze strany Nagyové na váš rozvod?

Kdy vám manželka na vztah s Nagyovou přišla?

Opravdu jste chtěl, aby Nagyová dělala mezi kmotry vyzvědačku?

Jednal jste se vzbouřenci v ODS a nabízel jim trafiky?

A co na to čtenáři?

Čtenáři deníku kauzu Nagyová vnímají jasně, především je zajímají vztahy mezi ní a Nečasem. „Necítíte se trapně, pane Nečasi? A byl ten sex s Janou Nagyovou tak kvalitní, že vám za tohle všechno stál?“ ptal se Tomáš (20) z Prahy.

Někteří narážejí i na politickou moc Jany Nagyové. „Nezranilo vám ego, že Nagyová měla podstatně větší moc než vy sám a že jste tak vlastně byl jenom takový naoko premiér?“ ptá se studentka Veronika z Prahy.

andabar ( 13. července 2013 12:02 )

Nečas se staví na zadní jako kůň kterému utahují uzdu. To co se děje v politické scéně je "Politické hnojiště"Takový humus nebyl ani za totality.

mirkazam ( 13. července 2013 11:11 )

Nemel hovadiny. Konečně někdo pohnul tím smradlavým rybníkem politické scény.Kalousek a spol. mají naděláno v kalhotech strachem, kdy příjdou na řadu. I když jsem volila pravici,nyní se přikláním k tomu, že dost bylo parazitů s koalice !!!

gogo ( 12. července 2013 22:11 )

To má...

odol ( 12. července 2013 20:05 )

horstfuxteleshop ( 12. července 2013 16:06 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa