Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tajná schůzka poslaneckých bossů: V pizzerii upekli osud Sněmovny!

Autor: Jan Exner, mokk - 
14. července 2013
12:50

Jako s těstem na pizzu míchaly v pátek s osudem Sněmovny hlavy nepřátelských poslaneckých táborů. V šeru restaurace probírali detaily jejího případného konce šéf poslanců ODS Marek Benda (44) a předseda klubu ČSSD Jeroným Tejc (35)! Blesk je při jejich tajné schůzce přistihl.

Dva vlivní politici v poledne »poklábosili« o zásadních momentech současné krize politiky v pražské pizzerii na náměstí Bratří Synků. Když to upekli, Benda skočil zaplatit, aby se každý mohl vydat svojí cestou. Tejc odjel autem, Benda odešel po svých.

„Nebylo to žádné tajné setkání. To bychom se nescházeli veřejně v restauraci. Do ní jsme měli oba dva v tu chvíli blízko,“ kroutil se později Tejc, když se ho Blesk na schůzku zeptal. O čem konkrétně s poslancem z nepřátelského politického tábora hovořil, ale mluvit nechtěl. „Obsah hovoru nechci komentovat, ale pochopitelně jsme rozebírali rozpuštění Sněmovny,“ řekl jen.Benda pro jistotu telefon nezvedal, na SMS nereagoval.

O své budoucnosti budou poslanci rozhodovat ve středu. Opozice potřebuje získat dohromady nejméně 120 hlasů. V takovém případě by prezident musel vyhlásit nové volby, které by se konaly do 60 dnů.

gogo ( 15. července 2013 12:41 )

Mně připomíná Mareček Bendojc takové nedovyvinuté embryo. Nejen vzhledem, ale i rozumem. Strašlivé však je, že jeho směšná funkce bude doživotní. Lidé se snad probudí, až bude každý poslanec klonem tohoto trapného a hloupého chudáka.

komentator ( 15. července 2013 12:00 )

Proč pomlouváte Marečka Bendového? Vždyť je to špičkový právník, který absolvoval proslulou plzeňskou právní fakultu spolu s odéesáky Řápkovou (primátorka Chomutova) a Jančíkem (starosta Prahy 6 a člen vedení pražské ODS)a též s potomky zavražděného „kmotra podsvětí“ Fr.Mrázka Michalem a Monikou Mrázkovými Přitom ti odéesáci absolvovali vysokoškolská studia a obhájili diplomovku v rekordně krátkém čase tj. za zhruba rok a půl. Holt kdo umí ten umí, zejména na švindl-právnické falultě jakou je ta plzeňská. Tam stačí zaplatit Předseda ústavního výboru Parlamentní Sněmovny Mareček Bendů se sice musel vzdát titulu JUDr.-holt v tzv. rigorózní práci málinko fixloval- jina je však Mareček Bendů "slušňák"!

gogo ( 15. července 2013 08:18 )

panna totiž vidí to, co není. Trpí komunistickou fobií. Tady nevládnou žádní komunisté proboha ! Zde vládne pár darebáků, z nichž někteří bývávali komunistickými papaláši, k nim se přidala veliká řada darebáků, kteří s komunisty neměli nikdy nic společného, dále se k nim přidaly zahraniční mafie, nadnárodní společnosti atd. Tato hrůzná směska zde ve skutečnosti vládne. Pomocí loutek jako je Nečas a kdokoliv jiný ... Bohužel, ať se komu chce nelíbí, tak díky všem polistopadovým politickým darebákům a zlodějům nedostala KSČM šanci 23 let se zkompromitovat a tak jako jediná má nyní "čisté ruce"... Navíc si myslím, že z této strany odešli ti největší darebáci do jiných politických stran včetně pravicových.

gogo ( 15. července 2013 08:16 )

Rád čtu o tajných schůzkách, které Blesk zveřejňuje...

ptolemaios ( 14. července 2013 23:08 )

to:joudojoudovýmu - naprostá pravda - to jeklito nikdy nepoznalo co je zo práce- fotr ho dotáhl do sněmövny a nakázal- "Nikdy se odtud nevzdaluj, třeba i postël si sem přines ,ale jak se vzdálíš už svým zadkem poslaneckou židli zahřívat nebudeš."Takže všechno je košér - otcové se musí poslouchat! Je-li někdo blbej jak putzštock , to přece není diskvalifikace nestát se poslancem - důkaz? a co třeba Buzzzková?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa