Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rath chce domácí vazbu, denně návštěvy a lepší jídlo

Autor: ot - 
24. února 2013
07:36

Podezřelý korupčník David Rath je už devět měsíců za poslanecký plat za mřížemi, a tak vymýšlí, jak si vazbu zpříjemnit. Chce lepší jídlo a aby vazba fungovala jako domácí vězení.

Podle Rathových představ by vazba fungovala spíš jako omluvenka z práce. Obvinění by nemuseli být za mřížemi, ale na určeném místě se stanoveným režimem. Mohli by dostávat balíčky s jídlem, měli by snazší přístup k telefonu a návštěvy denně alespoň na dvě hodiny.

Jde už o desátý zákon, který Rath z vazby předložil. Sněmovna zatím žádný neprojednala. Jeden z nich ve středu zřejmě zamítne vláda – jde o návrh na omezení chovu bojových psů.

yarda ( 27. února 2013 14:37 )

Citát klasika: "...víte, koho máte před sebou? Sprostého vraha. Ehm... sprostého podezřelého."

reggina ( 27. února 2013 13:51 )

Skoda, ze Rath nema pristup na internet, jinak by mohl vygooglovat co je to vezeni.

janka174 ( 25. února 2013 13:26 )

Knihy píší ti, co na to mají, (tím nemyslím peníze) a že podává návrhy na změnu zákonů, no, je to zatím jeho práce. Proč chce změnit podmínky ve vazbě? Snad právě proto, že to okusil na vlastní kůži. O tom, že by mohl být politickým vězněm, jsem se nezmiňovala, to se teprve ukáže. Že ho drží příliš dlouho, to je taky zajímavé. Jiné jen zatkli a zase pustili. Ale o tom se nechci dohadovat, stejně je to zbytečné. Ještě chci říct, že ho neznám a nefandím mu, jen mne něco znepokojuje. Jednou by tak mohl dopadnout kdokoliv z nás. Proto chci, aby vše probíhalo v mezích zákona.

reggina ( 25. února 2013 11:15 )

Ale to snad vsichni chceme, ne? Aby se zlomil a praskl celou vladu, zacal mluvit a uz se nezastavil. Je jedno, modri, oranzovi, at uz konecne zacne mluvit o dulezitych vecech. Jen ze ten pitomec zvani o blbostech!!!

zdenkar ( 25. února 2013 10:44 )

A co takhle presumpce neviny, o té jste patrně neslyšeli, nebo mi odsouzení pana doktora uniklo???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa