Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Samková se pere za Okamuru: Dvaceticentimetrová erekce je málo?

Klára Samková zastupuje Tomia Okamuru.
Klára Samková zastupuje Tomia Okamuru.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: oj - 
27. prosince 2012
19:19

"Miláčku, jakto, že malej...malej! Jednu erekci jsem měl večer, druhou ráno, tobě je dvacet centimetrů málo?" vtipkuje Klára Samková v ústavní stížnosti, v které se snaží dokázat neschopnost ministerstva vnitra a vrátit Tomia Okamuru zpět do hry o Hrad.

Senátor Tomio Okamura požádal Ústavní soud o odklad prezidentských voleb a zrušení části ústavy i prováděcího zákona k přímé volbě. Dožaduje se také toho, aby se mohl do voleb vrátit jako jeden z kandidátů. Stížnost odevzdal na podatelně, Ústavní soud slibuje rychlé posouzení. První kolo voleb, které je naplánováno na 11. a 12. ledna, se tak dostává do ohrožení.

Podnikatele s japonskými kořeny zastupuje advokátka Klára Samková, která se také ucházela o registraci pro prezidentskou volbu, ale nezískala dostatek podpisů. I ona zvažovala podání stížnosti. Samková řekla, že nebylo v jejích silách připravit přes vánoční svátky kromě Okamurova podnětu ještě další stížnost. Všechny argumenty proti právní úpravě přímé volby jsou podle ní vtěleny do Okamurova podnětu.

„Poté, co Ministerstvo vnitra vydalo všechna rozhodnutí o přijetí či odmítnutí kandidátní listiny došlo k neobvyklému úkazu, totiž k propojení české právnické a matematicky vzdělané veřejnosti," uvádí Samková s tím, že kritika způsobu práce Ministerstva vnitra dostala podobu folklórních historek. Úředníci při kontrole petic totiž sečetli chyby obou vzorků a ty odečetli od celkového počtu sebraných podpisů, místo toho, aby odečetli průměrnou chybovost.

Přímo ve stížnosti uvedla i další příklady vtipů, které údajně kolovaly na internetu. „A co pořád dělaj, Kohn?“ A Kohn říká: „No, teď nakupuju koberce ze Samary, jeden za stovku a tady v kšeftu ho prodám za 400. Ale mně ty čtyři procenta zisku stačej.“  Anebo klasický policajtský: „Pane řidiči, vaše auto jelo rychlostí 40 km/hod. a váš přívěsný vozík rovněž rychlostí 40 Km /hod., to máme pokutu 2000,- Kč za překročení povolené rychlosti v obci o 30 km v hodině!“ píše v úřední listině pod čarou.

doktorka6 ( 30. prosince 2012 17:27 )

marek.krivan:-prosím pokud tedy VY znáte výsledky DEJTE JE SEM ! Jestliže jsme tupci, mám za to že i tupci si zaslouží být informováni. PREDEM DEKUJI ZA IMFORMACI.

marek.krivan ( 29. prosince 2012 00:15 )

Tohle je národ debilů. Vaše komentáře je zajímavé číst fakt že jo ubožáci. Tomia neznáte a soudíte podle toho co čtete v médiích jelikož media jsou podplacená, aby pošpinili jediného čestného kandidáta na prezidenta. Celé volby je jedno velké divadlo na nás diváky (občany Čr) už dávno se ví kdo vyhraje.

doktorka6 ( 28. prosince 2012 22:08 )

Tuto dámu sice neznám osobně, ale to že se angažuje v obhajobě p.Okamury mluví za vše.Pan Okamura je jen obyčejný populista co říká fráze,které chtějí lidé slyšet. Hraje si na chlapa a tak se předvádí s mladou údajně milenkou?No tomu že s ním slečně spí může snad věřit jen dítě. Jeho sexepil je na bodu mrazu, když předvádí pro média polibek, tak je to jako když dědeček líbá vnučku...chudák holka snad toto nemá zapotřebí! Jinak k jeho verbálním projevům, tam je jasná agrese a obrovská touha uspět. Chová se jak buran když s ním natáčela japonská média rozhovor, namachrovaně vystoupil ze svého vozu prý jak,,BOND,, a novináři za ním cupitali jako sluhové...jooooooo, panečku, ten by vám předvedl co to je mocipán! Já volím č.4 Táňu Fischerovou, je to čestný a pracovitý člověk se silným sociálním cítěním, ta nás obyčejné lidi nedá.

danda5 ( 28. prosince 2012 16:19 )

Ja bych udelal presidentem toho blba pomalovanyho bo uz i na eu by to bylo moc a dala by nam pokoj a nebo Schwarzenberga bo by vsade hned usnul a tez by byl klid nic by neposral ale tez neukradl

danda5 ( 28. prosince 2012 16:16 )

hlinsko to je pruskumnik mozna tak analni blb co napise to perla

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa