Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Okamura i Paroubek mají slabost pro tlumočnice: Krásná Monika pomáhá jazykem

Autor: Oldřich Tichý - 
26. října 2012
18:32

Krásná tlumočnice a sebevědomý, o generaci starší politik. Výsledek: Láska jako hrom! Senátor a uchazeč o Hrad Tomio Okamura se vydal ve stopách Jiřího Paroubka.

Když včera Okamura (40) oficiálně oznamoval kandidaturu na prezidenta, pro kterou už prý má 25 tisíc podpisů, seděla u něj dlouhovláska Monika Talašová (21). Senátor ji představil jako tlumočnici pro zahraniční televize. Blesk ovšem už dříve zjistil, že jsou milenci.

Že vám to něco připomíná? Stačí se ohlédnout pět let zpátky – na Jiřího Paroubka (60) tehdy prasklo, že má poměr s tlumočnicí Petrou Kováčovou (39). „Všichni to věděli. Když třeba přijel s Petrou na Moravu a představil ji jako tlumočnici, smáli jsme se mu, jestli potřebuje překlad z moravštiny,“ vzpomíná poslanec ČSSD na dobu, kdy Paroubek ještě vztah s Petrou tajil.

Okamura na dotaz Blesku přiznal, že mu přítelkyně pomáhá s kampaní, do které je připraven dát ze svého přes milion korun. Dalších až 15 milionů chce získat od sponzorů.

A skončí jejich vztah stejně jako u Paroubka, který si tlumočnici Petru vzal? „To jsme ještě neřešili,“ řekl prezidentský kandidát. Přítelkyně tlumočnice Monika na to neřekla nic – odešla už před tím, než začal Okamura dávat v japonštině rozhovory zahraničním televizím.

libuna119 ( 28. října 2012 17:07 )

Já to mám rád také jazykem,hlavně na koulích a na žaludu.

hejhej ( 28. října 2012 16:17 )

 Rozdíl mezi Okamurou a Paroubkem je velký.Paroubek si začal s nosaticí jako ženatý,Okamura je dlouho rozvedný a na rozdíl od Paroubka ovládá nějaký cizí jazyk.

podlesni ( 28. října 2012 12:59 )

Pokud vím, tak pan Okamura žádnou ženu kvůli tlumočnici neopouští jak hajzl nejhrubšího zrna. Jinak ne se vším s ním doma souhlasíme, možná bude stejně udiven jako byly svého času VV při vstupu do vysoké politiky. Ale každý člověk, který chce cokoliv dělat pro odhalování korupce a jiných nešvarů je potřeba, ostatní se snad naučí při pochodu a nedopadne jako Peake.

frantacizek ( 28. října 2012 11:07 )

jak Ferda Japonec, tak ta slečna mají oba skvělý vkus v oblékání, to bude něco pro Francku.

kathryn ( 27. října 2012 21:45 )

No, asi stihne těch 10 senátorů... nebo 20 poslanců.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa