Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Ve Sněmovně našli pod lednicí štěnici!

Ve vládním salonku ve Sněmovně našli pod lednicí štěnici. Ilustrační foto.
Ve vládním salonku ve Sněmovně našli pod lednicí štěnici. Ilustrační foto.  (Autor: Blesk)
Autor: ljš, INT - 
11. října 2012
10:00

Některým poslancům asi pořádně zatrnulo! Pracovníci úklidové služby totiž našli pod lednicí ve vládním salónku odposlouchávací zařízení. Podle expertů však bylo nefunkční.

Komise pro kontrolu policejních odposlechů měla v posledních dnech plné ruce práce. Zabývala se štěnicí, kterou objevili uklízeči pod lednicí na víno ve vládním salónku. V něm například obědvají ministři a pronajímají si ho také poslanci k soukromým oslavám.

Experti z Národního bezpečnostního úřadu však podle deníku Právo poslance, kteří už jistě zpytovali svědomí, co problematického na inkriminovaném místě kdy řekli, uklidnili. Štěnice nebyla zapojená, měla přestřižené drátky. Navíc se vyráběla před 20-25 lety. V té době ale mohla být funkční.

arcaben ( 11. října 2012 13:06 )

Celá PS je plná štěnic-všichni,co tam dřepákují či chrní,sají z národa krev a roznáší kolem sebe samou nákazu tunelování,lhaní,odkloňování a jiných svins..tev

zlymikes ( 11. října 2012 12:32 )

V Praze je prý tenhle hmyz i v lepších hotelích,natož v nějaké podružné Sněmovně

karllos.dc ( 11. října 2012 12:05 )

Štěnice? A nebyla to náhodou politická štěnice? Např. Kalousek je nefunkční už dlouho.

johanzen ( 11. října 2012 11:55 )

U nás v supermarketu jich byla celá smečka.

abvydavatelstvi ( 11. října 2012 11:23 )

To co byla za stenice s drátkama .... dělají z lidí úplné pablby .... a příznejte se kdo z vás má v práci lednici na vino a chlast ..... ti vládní zloději mají královské platy a ještě si v práci zasoulozi v ministerské pracovně jako Kolářova která o tom napsala a zadarmo můžou chlastat ..... a lidé jim na takový život dřou a platí daně ..... je mi z těch politiků na bliti....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa