Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Peake někdo vyhrožuje: Vaše děti unesou a budou mučit, vás zabijí!

Karolína Peake dostala odpudivý e-mail.
Karolína Peake dostala odpudivý e-mail.  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, oj - 
20. července 2012
15:41

Smrtí a únosem dětí někdo vyhrožuje vicepremiérce Karolíně Peake. "Kdy toto proběhne vážně nevím,ale bude to ještě v tomto roce," stojí v e-mailu, který předsedkyně strany LIDEM předala policii.

Případem se podle informací ČTK zabývá Útvar pro odhalování organizovaného zločinu. Jeho šéf Robert Šlachta to odmítl jakkoli komentovat.

Podle serveru novinky.cz je pod zprávou podepsán Karel Novák, který Peake varuje před skupinou osob, která ji údajně chce zabít a s kterou je v kontaktu. "Ukázali mi dokument, na kterém jsou Nečas, Kalousek a vy, na kterém jste kandidáti smrti" stojí dále v e-mailu. "Na vaši adresu zašlu fotografie vašich nejbližších členů rodiny, včetně vašich dětí a popis jejich trýznění a nechutného mučení," napsal neznámý člověk Peake.

"Dostala jsem e-mail dost odpudivého znění. Předala jsem jej policii," sdělila Peake s tím, že nechce nic podcenit. Není to pro ni první výhrůžka, ale poprvé někdo vyhrožuje tím, že ublíží jejím dětem. Peake o ochranu prý zatím nepožádala a nepodala ani trestní oznámení.

V minulosti se vyhrožování členům vlády či jejich rodinným příslušníkům již vyskytlo. V roce 2009 například policie přidělila ochranku synovi tehdejšího předsedy úřednické vlády Janu Fischerovi, kterému vyhrožovala extremistická organizace White Justice.

komentator ( 24. července 2012 09:23 )

Zcela nekompetentní ministr dopravy Dobeš z té party PŘEBĚHLICE-POBĚHLICE Peak (prý liberálné demokracie-LIDEM) musí okamžitě odstoupit! Dobeš a ministerstvo dopravy naprosto selhali pokud jde o nový registr vozidel, který je zcela nefunkční! Při stavbě a opravě silnic a dálnic SE VESELE KRADE! Česko příde o část miliardových dotací EU pro dopravu neboť ministerstvo dopravy, které bylo řízeno Véčkařem Bártou a nyní bývalým Véčkařem a nyní poskokem té Peak Dobešem! Proč ta prolhaná K.Peak, která furt blábolí o slušnosti v politice, o kompetentnosti a odpovědnosti již nenavrhla odvoláním zcela nekompetentního Dobeše z funkce ministra dopravy!! Je nejvyšší čas vzít bejčák a vyhnat ty neumětele z vlády! Kradou, lžou a podvádí. V politice nemají co dělat!!!

qqqq ( 24. července 2012 08:21 )

Boj proti korupci skončil spoluprácí s korupčníky a zloději . Koryto je víc než čest . Je to hnusná banda "to" LIDEM . Ulhaný ministr dopravy se chová jako by se pasl rok 1965 ( vymýšlí nesmysly, lidem lže jako prase ).

jana999 ( 23. července 2012 19:24 )

a diví se kriminálnice přitahuje zase kriminálníky, je to podvodnice a zlodějka, už se těším až dostane spolu s kalouskem a nečasem želízka. at odtud vypadne dostala se tzam podvodem

loft ( 23. července 2012 15:52 )

PŘESNĚ TAK. V dřívejších společnostech by už vi-sela, a ne aby rozhodovala o dění ve vládě a "podílela se" na tvoření zákonů. ZVRÁCENÉ CHOVÁNÍ TÉTO VLÁDY !

loft ( 23. července 2012 15:50 )

Přesně to jsem měl na mysli ! Blbá Kočí žvanila, tak se na ni vybodli a využila toho tahle vychc-aná podrazačka, a nahra-dila kalousovi a Nečasovi blbou Kočí! Jistěže je to za peníze samozřejmě nás všech a ne malé! Kdyby nebylo této ku-r-va, tahle mafie by už nevládla. Čili ji jistě dobře zabezpečili. A ještě si Lu-dra říká, že je seskupení "Lidem". Zapomněla ddat do názvu-"Lidem ukrást co nejrychleji a co nejvíc, než půjdem od válu". Ten její Pí-č udělal údajně v nějakém předcházejícím zaměstnání hodně podob-ný podvod jako ona- také velkou úplatu -četl jsem o tom na internetu. Pak se podrazáka zbavili !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa