Vůbec poprvé tak přiznala, že nechutné zprávy opravdu psala, a chce se za ně omluvit! „Mrzí mě to. Já totiž o tom vůbec nevím. Smrt maminky jsem bohužel řešila alkoholem a prášky, a to potom nevíte, co vůbec děláte,“ řekla Blesku Krampolová a šokovala: „Paní Szabové se za ty textovky samozřejmě omluvím. Přehnala jsem to, ale nevědomky. Opravdu si nepřeju její smrt, ani nikoho jiného na světě,“ kaje se nyní Hana.

Její slova potvrzuje i Krampol. „Hanka svůj světabol prostě řešila tím nejhorším způsobem, který jí zatměl mozek. Nebyla to prostě ona. Je opravdu až nadmíru hodná holka. Moc dobře vím, koho jsem si bral,“ míní Krampol, který o vznesení obvinění samozřejmě ví.

„Moc mě to trápí a skutečně si moc přeju, aby se co nejdřív celá věc urovnala,“ řekl Kramol s tím, že je za nemístné chování své ženy připraven zaplatit pokutu. „Hnát ji k soudu je podle mě nesmysl. Vždyť ona je skutečně nemocná, léčí se u psychiatra, bere antidepresiva a snaží se z toho srabu dostat ven,“ svěřuje se. „Jsem moc rád, že se zakousla do toho svého Deníčku. Chce si najít další práci, aby si zaměstnala mozek,“ dodává ještě Krampol.

Že by se měl celý případ uzavřít, protože je Krampolová nesvéprávná, si myslí i psychiatr Jan Cimický, jehož je pacientkou. „Je opravdu psychicky nemocná a léčí se. Za těchto okolností by nemělo probíhat ani žádné šetření,“ je přesvědčen Cimický.

Jak probíhá zbavení svéprávnosti?

Proces zbavení někoho právní způsobilosti se řeší prostřednictvím soudu, který ustanoví soudního znalce, jenž podrobí posuzovanou osobu vyšetření. Na základě tohoto posudku potom soud rozhodne o zbavení způsobilosti.

Fotogalerie
16 fotografií