Problémy začaly v lednu, když Krampolová sama telefonovala do redakce Blesku a rozrušeným hlasem sdělila, že svého muže praštila paličkou na maso do hlavy. Prý proto, že když měli na návštěvě kamarádku Janu, chtěla sex ve třech. V dalších dnech své tvrzení změnila a nařkla Janu Doležalovou Szabovou z toho, že chtěla jejího muže znásilnit.

Od té doby Krampolová začala pronásledovat ženu drsnými SMS zprávami, ta to vydržela přecházet celé tři měsíce a pak jí nezbylo nic jiného než podat trestní oznámení. „Všechno jsem si vymyslela, za ty esemesky se stydím a Janě bych se ráda přes Blesk omluvila za všechno, co jsem jí způsobila,“ řekla Blesku Krampolová.

Dopis Krampolové

Milá Jano,

Velmi se ti omlouvám za všechny újmy, které jsem ti svými nesmyslnými a ošklivými esemeskami způsobila. Je mi to opravdu líto a slibuju ti, že už se takto chovat nikdy v životě nebudu. Také se ti moc omlouvám za všechno to, co se odehrálo u nás doma, a za to, co jsem si o tobě všechno vymyslela.

Všechno tohle způsobily nervy a kombinace prášků s alkoholem. Řešila jsem tím nemoc a potom smrt mé maminky a vím moc dobře, že to bylo špatně. A samozřejmě také vím, že za smrt maminky nemůžeš. Jseš moje kamarádka. Jano, znovu se ti za všechno omlouvám a přeju ti v životě všechno dobré. Mám tě ráda.

Fotogalerie
8 fotografií