Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Agent Škárka: Štěnici na Bártu si schoval do hodinek

Autor: Jaroslav Šimáček, Kjos - 
13. března 2012
12:14

Filmy o agentech a mafiánech zřejmě inspirovaly někdejšího poslance za Věci veřejné Jaroslava Škárku. Předání údajného úplatku od Víta Bárty si totiž natočil na štěnici, kterou měl v hodinách! Ty teď spolu s nahrávkou zkoumají experti.

Úplatkářská aféra kolem faktického vůdce Věcí veřejných Víta Bárty nabývá rozměrů nebývalé kovbojky. Již samotné výpovědi svědků přinesly v minulém týdnu mnoho kuriózních a někdy až tragikomických situací.

Na povrch však postupně vyplouvají další a další informace. Třeba o tom, že tajemná nahrávka, která má bosse Bártu usvědčit z uplácení, byla pořízena skrze hodinky!

Škárka předložil nahrávku i hodinky

Jaroslav Škárka se totiž na schůzku se svým nadřízeným vybavil vychytávkou, za jakou by se nestyděl ani James Bond. "Šlo o nahrávací zařízení, nebudu ho blíže specifikovat," mlžil Škárka ohledně přístroje, který předal Obvodnímu soudu pro Prahu 5, jenž se zapeklitou kauzu snaží rozmotat.

Soudní mluvčí Vanda Činková však byla sdělnější: "Má vnější podobu hodinek, o jaký přístroj se přesně jedná, však určí až soudní znalec," řekla deníku Právo.

Pro Škárku představuje nahrávka pověstné eso v rukávu. I když nikoli takový trumf, v jaký doufal. Díky rušičkám signálu v Bártově pracovně je prý část z ní nezřetelná. Měla by však dokázat, že Bárta i jeden z jeho zastánců z řad VV Michal Babák u soudu lhali.

Prezident Klaus v průběhu minulého týdne označil proces za reality show. A on se z toho přitom klube pořádný akční spektákl.

enriko ( 13. března 2012 20:10 )

Njn, vy jste asi fakt na hlavu.Neznám nikoho, komu se žilo lépe. Pouze nesamostatným, líným a neschopným individuím.V práci dělal houby, měl podnikový byt a fixní plat. Naštěstí tohle už skončilo. Věřím, že tomuto druhu lidí se stýská. A pokud byl členem ZV ROH a ZV KSČ, tak nemusel dělat vůbec nic a bylo mu dobře a ještě spolurozhodovat. Schopní mladí se o sebe postarají, nepotřebují aby je opečovával stát. A z mladých neschopných se zřejmě stanou staří nespokojení neschopní s nízkým důchodem. Každý jaké si to udělá, takové to má.

mememumu ( 13. března 2012 19:02 )

Nervní? A z čeho? Z líných drzých chcípáků, jako ty, co jen čekají, až někdo něco udělá?

montevideo ( 13. března 2012 18:19 )

Kikina holt potřeboval náhradní díl!

mememumu ( 13. března 2012 17:41 )

Vemeno, které nedokáže pochopit význam jednotlivé věty. Lépe ses charakterizovat nemohl.

mememumu ( 13. března 2012 17:40 )

Kdepak z tebe dělám chudou lůzu? N-I-K-D-E. Já tě považuju za tupou lůzu, tak jako každého, kdo vyzývá k vraždění. Takže přestaň lhát jako když Rudé právo tiskne, ty pilná a poctivá parodie na člověka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa