Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

John vidí odposlechy všude: "Napíchnout ho" je tak snadné!

Radek John měl pocit, že jeho telefon je odposlouchávaný
Radek John měl pocit, že jeho telefon je odposlouchávaný  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ljš, Kjos - 
23. února 2012
12:10

Pípá vám někdy v telefonu nebo se nemůžete dovolat partnerovi? Dejte si pozor! Podle Radka Johna, který má díky své kariéře ve Věcech veřejných s odposlechy bohaté zkušenosti, to znamená, že je váš telefon odposlouchávaný - tzv. napíchnutý. Ono připíchnout Johnovi štěnici není žádná věda, podívejte se na VIDEO.

Věci veřejné už jsou s odposlechy spjaté natolik, že i jejich papírový šéf Radek John trpí utkvělou představou, že je sledován na každém kroku.

Server Lidovky.cz získal přepis z Johnova výslechu v kauze odposlechů ve straně Věci veřejné. Tehdy se mu zdálo, že mu v telefonu podivně cvaká a pípá a že slyší podivné echo.

Z dostupné výpovědi vyplývá, že si John, když nastoupil na ministerstvo vnitra, nechal prověřit, zda nejsou on a jeho kolegové odposloucháváni. "Odpověď pana Almera (velitele Útvaru zvláštních činností, pozn. red.) byla, že nejsme odposloucháváni z oficiálních zdrojů, ale zbytek prý prověřit neumí. Ale každopádně s telefony se nám dějí divné věci," vypověděl tehdy John.

Když se začalo řešit, že Johnův požadavek na prověření telefonů je zřejmě protiprávní, Almer přišel s vysvětlením, že Johna asi přesně nepochopili. Tehdejší ministr vnitra se prý pouze ptal, jak "zabránit tomu, aby byl odposloucháván."

VIDEO: Napíchnout Johna? Jde to lehce!

Ať už je John v české politické džungli odposloucháván, či nikoliv, připnout mu na tělo štěnici není nic složitého. Stačí k tomu dvě šikovné ruce, chvilka politikovy nepozornosti a John byl "napíchnutý" jak špekáček na klacku! Podívejte se na VIDEO:

Video  Jak je těžké napíchnout Radka Johna na štěnici  - Jan Jedlička
Video se připravuje ...

gogo ( 23. února 2012 13:03 )

VV a John = největší zklamání a zrada z posledních voleb ...

kacazrybnika ( 23. února 2012 12:41 )

Booože, to je prča! Trochu jsem si ucvrnkla, jak jsem se tu chechtala V Plesku holt mají smysl pro srand, že jooo?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa