Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Radek John má milenku: Tvrdí, že je stopařka

Autor: lm, gam - 
1. prosince 2011
12:39

Radek John (57) už nejspíš není sám. Poslanec a šéf Věcí Veřejných chodil na veřejné akce většinou bez doprovodu. Teď ho ale deník Aha! ho totiž načapal během vášnivých chvilek s neznámou hnědovláskou!

Deníku Aha! John řekl: „Byl jsem pozván na křest kalendáře, a vzhledem k tomu, že vozím i stopaře, vzal jsem autem domů jednu ze spoluorganizátorek akce. Takto by se zachoval každý muž, který má možnost pomoci ženám.“

Jenže krásnou neznámou nikdo nezná a to ani nadace Archa, které měla pomáhat organizovat samotnou akci. A po odjezdu do jejího bydliště ve Strašnicích si exministr se "stopařkou" prý užil intimní chvilky.

Ani sousedé nevědí, kdo záhadná žena je. Pouze číšník z nedaleké restaurace řekl: „Párkrát jsem ji tady viděl, ale už tady dlouho nebyla. Bydlí tady za rohem, říkala, že se prý nedávno přistěhovala.“

12356 ( 3. prosince 2011 12:41 )

pri pohledu na tu fotografii, mne napadlo to same Slecna nevypada, ze by byla draha a spravny politik musi prece setrit

12356 ( 3. prosince 2011 12:38 )

Ty to musis vedet nejlip

aronak ( 3. prosince 2011 09:35 )

Tak to je hezké, od nynějška už chlapi nebudou mít milenku, ale stopařku. Po pár proježděných nocích a tučném honoráři si stopařka stopne někoho jiného.

komentator ( 1. prosince 2011 17:25 )

Žel, decathlon má pravdu. John je straně VV ale i v trojkoalici za blbce! Zprvu se docela snažil! Jako ministr vnitra se John naprosto zesměšnil! A na alkoholických dýchancích v bytě Bárty Klasnová ale i další lidi ze strany VV otevřeně mluvili o tom, že John je trapný, že Bárta vodí Johna jako loutku na provázku!

babcahanca ( 1. prosince 2011 16:46 )

Taky si to myslím,meadow.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa