Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Starostovi Příbrami vypálili chatu

Starosta Říhák má po vypálení chaty strach o celou rodinu
Starosta Říhák má po vypálení chaty strach o celou rodinu  (Autor: Jitka Stefanidisová)
Autor: Jitka Stefanidesová - 
16. prosince 2011
08:07

Starostovi Příbrami a senátorovi Josefu Řihákovi (48, ČSSD) včera nad ránem zapálili chatu! Celá jeho rodina teď žije ve strachu a bojí se dalších brutálnějších útoků.

Na vině je podle všeho kontroverzní prodej historických budov příbramské polikliniky, o níž mají zastupitelé rozhodnout už za tři dny! Opozice společně s lékaři bije na poplach a vyzývá občany k protestům.

Starosta Příbrami Josef Řihák má strach o svou rodinu. Neznámý žhář mu totiž zapálil chatku v ulici Pod Šachtami. „Babička tam chodila každý den krmit králíka, který tam uhořel. Proč se někdo mstí na mojí rodině?“ ptá se.

Podle něj stojí za takovým útokem právě prodej historických budov I. polikliniky. Prodej polikliniky vyvolal v Příbrami obrovské emoce a lidé se chystají protestovat už za tři dny, kdy mají zastupitelé schvalovat konečný prodej. Vítězem nákupu těchto budov v centru Příbrami o užitné ploše kolem 3000 m2 se z celkového počtu čtyř zájemců stala společnost Tritium Plzeň, a. s., s částkou 20,5 milionu korun.

cat99 ( 17. prosince 2011 19:59 )

Do Palerma nemají Pepíčkové daleko .....

dagma9 ( 16. prosince 2011 14:32 )

Je mi líto akorát toho králíka co tam uhořel to zvíře za ty jeho průsery nemůže.Představitelé to prodali za 20 miliónů, to je určitě pod reálnou cenou a lidi se opět probudili pozdě. Těďˇuž s tím nic neznmůžou.

wojtylak ( 16. prosince 2011 11:24 )

to je v pořádku jen se bojte kulaci příjde doba kdy z vás budou žebráci.

lapada ( 16. prosince 2011 10:23 )

tak alespoň se pustí žilou pojišťovně a dneska sehnat slušného řemeslníka je kumšt, takže i ten, kdo se uvolí chatu postavit pustí žilou starostovi - líbí se mi to .

lapada ( 16. prosince 2011 10:21 )

Kde selže právo, bohužel nastoupí hrubá síla

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa