Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Starka: Musí zaplatit 44 milionů! Co bude s fotbalem?

Jaroslav Starka
Jaroslav Starka  (Autor: Pavel Mazáč )
Autor: jos, ČTK - 
19. října 2009
13:58

Fotbalový boss Jaroslav Starka musí zaplatit směnku na 44 milionů korun, zabavenou v domě uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře.

Rozhodl o tom Vrchní soud v Praze. Starka s platností směnek ale nesouhlasí. "Skutečně nejde o falza. "Chtěli jsme s Radkem udělat obchod. Sešlo z toho. Krejčíř samozřejmě ví, že mi ty peníze nepůjčil," řekl už dříve Starka. Rozsudek soudu je ale pravomocný. Pokud Starka opravdu zaplatí, bude to znamenat velké finanční problémy pro příbramský fotbalový klub.

Už dříve potvrdil odvolací soud platnost další směnky a to na 3,2 milionu korun. I ty musí Starka zaplatit na speciální účet.

Fotbalového bosse Starku zadržela policie v listopadu 2006 kvůli podezření z podílu na únosu a smrti otce uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře. Z vazby byl propuštěn v únoru 2007. Policie vyšetřovala Starku už v minulosti. V dubnu 2003 byl obviněn spolu s dalšími lidmi z únosu italského šéfa zkrachovalé Union banky Giuseppe Roselliho.

Radovan Krejčíř je v Česku stíhán za rozsáhlou majetkovou a násilnou trestnou činnost. Policii utekl v červnu 2005 při domovní prohlídce jeho luxusní černošické vily, od 21. dubna 2007 pobývá v Jihoafrické republice.

smrk ( 19. října 2009 17:14 )

Tak to můžou vrátit zpátky na DUKLU Praha, stejně to ten h..ajzl vytuneloval !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání