Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Tady chce Petra Paroubková odpočívat!

Autor: Eva Pospíšilová, evakk - 
15. prosince 2011
12:06

Tak to je on. Domeček Petry Paroubkové (38) na malebném řeckém ostrově Ithaka. Není to sice toskánská vila, do které jezdil expremiér Mirek Topolánek (55), jak se ale Blesk přesvědčil na vlastní oči, své kouzlo určitě má. A stojí za pozornost už proto, že není zcela jasné, z jakých zdrojů Paroubkovi nemovitost hradili.

Trajektem připlouváme na maličký ostrov Ithaka u Kefalonie. Už z pohledů a pozdravů Řeků na palubě je patrné, že se zde všichni budou znát. V samotném srdci městečka Vathi – přístavu – nemáme problém se o domečku Paroubkových dozvědět. „Jiřího Paroubka? To víte, že ho známe, jezdí sem už několik let,“ svěřil se Blesku jeden z místních taxikářů. A ochotně ukázal cestu: Za rohovou bankou v centru hned doprava... Přístup ztížila jen rozkopaná ulice k domku.

Nově zrekonstruovaný domek Paroubkové a spol., (Petře údajně patří jen jedna polovina dvojdomku), září do dáli.

„Co tu chcete? Proč to fotíte?“ dožaduje se odpovědi jeden ze sousedů. Nejdřív se mu vůbec nelíbí náš zájem o domek, pak ale mávne rukou a jde se věnovat práci na zahradě. Máme tak prostor nafotit si i opravenou terasu za poměrně větším domem, než jaký Paroubkovi prezentovali. Oknem je vidět nová postel v bílé ložnici. Za domek prý Paroubkovi zaplatili 100 tisíc eur, tedy 2,5 milionu korun, a za zhruba stejnou sumu jej rekonstruovali. Na Ithace se hovoří až o dvojnásobné ceně za domek. Nad částkou uvedenou v kupní smlouvě se jen usmívají.

vagen ( 17. prosince 2011 12:48 )

SVETSKY JYRKA RAJ NALOUPIL JAK LOUPEZNIK V POLITICE

komin ( 16. prosince 2011 17:41 )

nejvic si nabagroval vsehoschopny hochstapler politicky promiskuitni Martin Roman z CEZu

komin ( 16. prosince 2011 17:38 )

poslete Pablbka se socanskym energetikem Romanem z CEZu do krim baru za jejich kamosem Durickem

tomik1965 ( 16. prosince 2011 11:07 )

Ono je to velice jednoduché. Politický buldozer Jirka si asi v politice nabagroval a není jediný ( viz bývalý mašínfíra Standa Gros, dnes geniální investor a znalec akciových trhů ). A teď co s těma prachama, jak je nenápadně užít? Tak se zrodí neprodejný literární brak, který se stane tou pračkou na prachy a je to! Jako jsme vydělali peníze, Petro, můžeme si v klidu koupit domeček! Ono ta taky jde udělat hypotékou, a postupně ji platit z pod polštáře a říkat, jak tvrdě na ni vyděláváme, ale Jirko, škoda těch úroků! No zkrátka, je už potřeba v téhle zemi někoho z politiků taky zavřít, protože psát o tom nestačí! Jedna aféra střídá druhou a každý z podvodníků ví, že se na něho rychle zapomene a tak odklání a odklání a dál krade, třeba na jiném postu, protože z nebes se přeci nepadá!

12356 ( 15. prosince 2011 20:23 )

No taky si myslim, ze Paroubek bude brzo vyhlasen Parohacem Roku.  

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa