Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Petice Blesk.cz: Tihle gauneři patří za mříže

Autor: red - 
6. prosince 2011
05:00

Politik rovná se gauner? V české politické kultuře to mnohdy bohužel tak vypadá. Proč se některým spravedlnost vyhýbá? Podpořte svým podpisem petici Blesku a Blesk.cz, vyjádřete svůj souhlas tím, že by měl být mafiánům už zatnut tipec.

PETICE ČTENÁŘŮ BLESKU PROTI MAFIÍM

Žádáme českou policii a justici, aby se již nenechala ovlivňovat mocnými této země a poctivě vyšetřila korupční kauzy, které bijí do očí a uráží náš smysl pro spravedlnost a právo. Žádáme nové prošetření zázračného zbohatnutí bývalého premiéra Grosse a bývalého ministra Řebíčka či původ peněz, za které si exministr Palas postavil hotel. A všech dalších, kteří zjevně zneužili svoji politickou moc ke svému obohacení.

Souhlasíte s peticí? Připojte se k nám! Pokud se ztotožňujete s textem petice, vepište do okénka své jméno, příjmení a místo vašeho bydliště (např. Jan Novák, Praha). Jiný formát vašeho textu nebude přijat. Děkujeme.

Upozornění redakce: Ke schvalování podpisů dochází kvůli jejich velkému počtu průběžně během dne. Proto se váš podpis nemusí v seznamu objevit hned. Děkujeme za pochopení.


Video se připravuje ...
Další videa