Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vtipálek udělal z vlády k*koty! Hacknul oficiální web

Autor: ot, Kšim - 
19. října 2011
17:59

Několik hodin byli ve středu ministři české vlády oficiálně označeni slovem, které čeština používá pro vulgární pojmenování pánského přirození. Počítačový vtipálek totiž zařídil, že se při zadání internetové adresy kokoti.cz zobrazily oficiální stránky vlády.

Aby potupa kabinetu, jemuž věří jen 22 % lidí,  byla ještě větší, zobrazoval se odkaz na oficiální vládní web jako vůbec první i tehdy, když kdokoliv zadal vulgární doménu do vyhledávače Google.

Podle mluvčího kabinetu Jana Osúcha neexistuje proti takovému přesměrování adres žádná technická ochrana. „Budeme se ale snažit domluvit s držitelem domény, aby to zrušil,“ dodal.

Blesk se spojil s mužem, který je uveden jako držitel vulgární domény. "Není v tom žádný hlubší smysl, prostě mi veškeré panstvo připadá jako partička klaunů, která si z nás všech dělá jen legraci. A to bez ohledu na to, kdo je zrovna u vesla. Přesměrování té domény mi připadlo jako dobrý nápad,“ řekl Blesku Lukáš K. s tím, že adresu už přesměroval jinam.

Kam? Na oficiální stránky Evropské unie. Navíc do popisu stránky uvedl: RVHP - zpět k socialismu a diktatuře.

siroky11 ( 20. října 2011 16:22 )

ten "počítačový vtipálek" je náhodou SPRÁVNÝ BOREC ! Kdybych toto já uměl, tak by to měli Ti darmožrouti, na webu každý den.A každý den něco jiného - co se k těm dutým palicím hodí!

penkava ( 20. října 2011 11:17 )

To si udělali ze sebe už dávno kok.ti.

komentator ( 20. října 2011 09:57 )

Manifestace proti VLÁDNÍM ***ŮM se koná 22.října (tj. tuto sobotu) o 14 hod. na Náměstí republiky v Praze. Tuto protivládní manifestaci pořádají nevládní organizace s podporou odborů! Lidi jsou krajně nespokojeni, že VLÁDNÍ ***I okrádají daňové poplatníky,vymývají lidem mozky a ještě se lidem drze tlemí do ksichtu. Jsem zvědav kolik lidí bude v sobotu protestovat proti VLÁDNÍM ***ŮM. Bylo by dobré, kdyby koaliční VLÁDNÍ ***I vyslali na tuto protivládní manifestaci svého mluvčího, který by reagoval na kritiku nespokojených občanů. Je zapotřebí, aby si VLÁDNÍ ***I uvědomili, že jsou našimi zaměstnanci neboť jsou placeni z našich daní!

jakub-moravec ( 20. října 2011 09:34 )

Vtipálek nikoho neurazil, ko.kot je.be a to přesně dělá celá vláda,jenomže je.be nás, teď je třeba něco vymyslet,aby to bylo naopak a my lidé vyje.bali s vládou!

jakub-moravec ( 20. října 2011 09:25 )

A aby to bylo dokonalé, tak na prezervativ posadit nějakou kun.du

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa