Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Nečas se bojí o Kalouska! Je ministr nemocný?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, ljš - 
23. září 2011
16:37

Premiér Petr Nečas serveru iDnes.cz v rozhovoru řekl, že má obavy o zdravotní a duševní stav ministra financí Miroslava Kalouska. Ostré výroky, kterými na premiéra Kalousek zaútočil v Lidových novinách, Nečas přičítá velké Kalouskově únavě.

Kalousek Lidovým novinám řekl, že Nečas je premiérem jeno z vůle kmotrů ODS a že odvolání Martina Romana z vedení ČEZ mělo jeho pozici jen na oko posílit. Tento rozhovor dal Kalousek Lidovkám ve stejný den, kdy napadl před sněmovnou mladíka, který ho urážel. Podle Nečase působí Kalousek v posledních týdnech velmi unaveně a podrážděně.

"S velkým znepokojením pozorujeme v posledních měsících a posledních dnech stupňující se velkou únavu pana ministra financí, která se projevuje vysokou podražděností, jistou mírou verbální agresivity, neuváženými výroky. Osobně mám o psychický a zdravotní stav pana ministra financí velkou starost a trošku se o něj bojím," řekl Nečas v exkluzivním rozhovoru pro iDnes.cz a dodal, že si hodlá s ministrem o této věci soukromně promluvit.

 

gogo ( 24. září 2011 18:27 )

Přesně tak...

klotilde ( 24. září 2011 16:26 )

Nic není černobílé. V tomto může mít Kalousek pravdu. pročpak by se o Kalouska nečas bál? Snad ho nehodlají kmotři ODS přejet autem.....Všichni kdo si uvědomujeme stav spoelčnosti jsme již předráždění a nervozní.

komentator ( 24. září 2011 14:44 )

Každý alkoholik vám řekne,že má vše pod kontrolou.Zeptáte-li se duševně chorého jak se cítí,odpoví báječně. Kalousek je ve formě; krade první ligu!

sakra ( 24. září 2011 14:35 )

 Nemocní jsou oba dva, měli by se léčit.

majojo ( 24. září 2011 13:07 )

Nečas se podle mně modlí za to, aby byl Kalousek nemocný. Jedině tak se ho zbaví. Kalousek sice říká, že je zdráv, ale věřte Kalouskovi... zdraví lidi, natož v nejvyšší poltiice, nefackují lidi na ulici, i když by si to zasloužili . stejně jako zdcraví lidé nefackují politiky, i když dtto.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa