Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Poslanec Jiří Krátký (ČSSD): V noci pracují jen kurvy a zloději

Poslanec Krátký na půdě poslanecké sněmovny urazil statisíce svých voličů. Co na to řeknou?
Poslanec Krátký na půdě poslanecké sněmovny urazil statisíce svých voličů. Co na to řeknou?  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, ljš - 
20. září 2011
16:14

Poslanec Jiří Krátký (ČSSD) se o pracující občany této země zajímá jen tehdy, když se mu to hodí. Je totiž přesvědčen, že v Česku pracují v noci pouze "kurvy a zloději". Zatímco se poslanci dosud uráželi jen mezi sebou, Krátký českou politickou nekulturu ještě zvojnásobil a urazil statisíce lékařů, sester, řidičů a dalších lidí, kteří pracují v noci. A důvod? Lenost! Krátkému se nechtělo hlasovat dlouho do noci! Teď by se měl modlit, aby v noci nepotřeboval lékařskou pohotovost.

"Já bych vás chtěl poprosit, kolegové z koalice, nechte ty noční hodiny těm dvěma nejstarším řemeslům, a dejte pokoj s těmito věcmi. Kdo dělá v noci - kurvy a zloději. Já se ani k jedněm nepočítám, tak pro Boha věčného, dejte pokoj," rozohnil se Krátký po té, co předseda poslanců za TOP 09 a Starosty Petr Gazdík požádal, aby sněmovna o zákonech rozhodovala v případě potřeby i po půlnoci. Krátkého pak za jeho vulgarismy pokárala i předsedkyně sněmovny Miroslava Němcová (ODS).

"Je to hulvátství především proto, že by pan poslanec, který reprezentuje politickou stranu, která se tak ohání zaměstnanci a lidmi, měl vědět, že v této zemi jsou statisíce lidí, kteří pracují večer a v noci, ve směnných provozech v nemocnicích, v továrnách, v dopravě," komentoval jeho výrok premiér Nečas.

Co si o výrocích českých poslanců myslíte vy? Svůj názor můžete vyjádřit v diskusi pod článkem.

rudyptak48 ( 21. září 2011 14:28 )

Je to střelec typu Ratha a Paroubka. To socani převzali od kumunistického vůdce Gottwalda. A pak, že nejsou příbuzní. Kdyby to soudruh poslanec upřesnil pouze na posleneckou sněmovnu, možná by se i trefil.

kleopatravii ( 21. září 2011 12:14 )

Je vidět, nač myslí - už se viděl v Perlovce a oni po něm chtěli pracovat

vilaamalka ( 21. září 2011 11:39 )

Co chcete po poslancích, když ministr spí i ve dne.

anelam ( 21. září 2011 09:49 )

bara

jpavlik ( 21. září 2011 09:08 )

Pan Krátký se 40 let pohybuje v komunální politice a funkcích. Zapomněl, že občané žijí jiným způsobem. Pak je otázkou, koho vlastně zastupuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa