Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký Bártův víkend: Kočí natočí a obskočí

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ap - 
16. května 2011
17:33

Víkendu využil Vít Bárta k relaxaci. Nezapomněl při tom na Kristýnu Kočí, tajemství svého pytlíčku ani na zahánění bubáků. A jeho fanoušci byli díky facebooku při tom.

Velký facebookový víkend s Bártou začal poněkud s předstihem již v pátek dopoledne. Podle známého hesla, co nemůžeš popřít, to se snad zlehčit, vyzval své příznivce, aby dosud zveřejněné nahrávky VV zremixovali a zrapovali.

Bártovi bubáci, Kočí a exkrementy v pytlíčku

Smíchem prý zaženou bubáky. Podle reakcí jeho příznivců, se ovšem zdálo, že jim samotným by se spíš líbilo, kdyby on sám zahnal Babáky. "Smíchem zaženete babáky," navrhl drobnou změnu Bártovi jeden z nich na rovinu. Tedy poslance, kteří podivným způsobem čarují s účetnictvím strany.

To ovšem Bártu neodradilo. V sobotu se pustil do poslankyně Kočí. "Kočí natočí a obskočí, vše co Vv vytočí..." zaveršoval si Bárta zvesela. O necelé dvě hodiny pak zakončil tím, že se s vycházky se psem vrátil i s pytlíkem na exkrementy. Zapomněl ho prý vyhodit. Snad si před dopitím těžkého francouzského vína aspoň nezapomněl umít ruce.


komentator ( 17. května 2011 11:00 )

Není Kalabrijec trapnej jako Veverka?

komentator ( 17. května 2011 10:59 )

Bárta opakovaně lhal jako když tiskne!!! Copak Bárta nedal čestné slovo premiérovi Nečasovi, že Bezpečnostní agentura ABL nikdy nešpiclovala politiky? A když MFDnes poskytla přes 100 důkazů (fotky, videa, mejly, proplacené faktury o špiclovaní) o špiclování politiků, jejich rodin, včetně dětí, tak se Bárta za svoji LEŽ Nečasovil OMLUVIL! A co kupování si loajality členů poslaneckého klubu strany VV obálkami napěchovanými penězi, které rozdává Bárta? Holt Bárta, John, Klasnová a strana VV ztratila důvěryhodnost. Vedení strany VV se chová hůř než komunističtí papaláši!

jarka ( 16. května 2011 23:00 )

Výmluvy a odpovědi VV v čele s Bártou jsou opravdu trapné a ubohé! Všichni rozumní vidí, že nahrávky jsou autentické a tvrdé víno za dvanáct litrů nemělo vliv na pravdivost! Prostě se jen odkopali v celé své kráse a ubohosti! Můžete pomlouvat Kočí jak chcete, jen se ještě víc znemožňujete! Už vám to nesežereme pánové a dámy!Nebráním ji, ale už asi měla dost té "demokracie ve straně VV" a prostě to zveřejnila možná i na popud někoho dalšího! Máme aspoň obrázek o VV! Mrzí mne, že jsem tuto stranu také volila! Již nikdy víc!

kubik25 ( 16. května 2011 22:43 )

Myslíte, že to Kočí udělala sama od sebe? Nebuďte bláhoví? Někdo za tím stojí a řídil jí, instruoval a bezesporu i platil. Byla to ODS? Tluchoř očividně něco chystal a dostal přes prsty. Langer přesto zase něco vymyslí, Nečas nemá šanci kontrolovat celou ODS. Kočí má jistě daleko více nahrávek, vlastně kdoví jaké další informace má - jaké věci z VV ještě ukradla! Ta holka byla pro mnohé nadějí, že mladí lidé změní politiku a přinesou nový svěží vítr - a stalo se pravý opak, dnes už nikdo mladý normální nepůjde KOČÍ SLOŽ MANDÁT! JSI K SMÍCHU ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D

hugu ( 16. května 2011 22:30 )

Vtipné, jak pro koho,je to jen trapný a ubohý pokus odvést pozornost od svých problému k někomu jinému. Ten zoufalec Bárta ,nemít Kočí ,je v koncích.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa