Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kovářová o sexu v nebi, pekle i ráji

Autor: hof, apk - 
31. března 2011
06:48

Sexuální dračice a exministryně Daniela Kovářová (46) má další knihu! Jde o sbírku povídek Nebe peklo ráj z různých prostředí. A Kovářová opět dostála své přezdívce. Sex v knize rozhodně nechybí.

Minulá kniha Kovářové Můj flirt s politikou, kde popisovala sex v ministerské pracovně, vyvolala poprask na ministerstvu spravedlnosti. Kovářové, která si nedávno otevřela advokátní kancelář, to ale nevadí a píše dál.

„Nejstarší povídku jsem napsala v roce 1984, nejmladší na Silvestra loňského roku. Při psaní povídek čerpám ze svého života – zejména pokud v nich vystupují děti. Jiné příběhy se mi zdály v noci a další si vysnila má fantazie,“ svěřila se Kovářová. Nová kniha povídek vyjde na konci dubna a přebal a perokresby v ní vytvořil Milan Knížák. Blesk.cz exkluzivně přináší malou ochutnávku.

Marion a její klienti

„Kááávu si osladííím,“ pěl z reproduktoru Zlatý slavík a Marion polkla. V ústech ještě cítila pachuť posledního klienta. Přál si orál a ona poslušna dávného rozhodnutí jej uspokojila zadarmo dlouhými, táhlými pohyby, jak ji to kdysi naučil Tibor. Naposledy! Konečně! Dostala chuť na kafe. Sešlápla plynový pedál až k zemi a krajina začala ubíhat rychleji.

Maturita na žíněnkách

Po maturitním večírku, oba poněkud ovíněni, spolu skončili v tělocvičně na žíněnkách. Zvláštní, napadlo ji, proč jsem tu vzpomínku odsunula až někam k zapomnění? Najednou cítila kolem sebe i v sobě jeho chuť a vůni a znovu se i po dvaceti letech zastyděla, jak to bylo neohrabané a nešikovné, přitom lačné a omamné…

venxa ( 1. dubna 2011 16:10 )

A je je, ten FAGOT go-go se vo-vozval. A ja myslel ze bojuje v Lybii a leze Khadafimu do pr-pr-dele.

jakub-moravec ( 31. března 2011 22:42 )

evolucius, špatně, nebesa jsou se s, ale láska nebezká je ze z. Protože je nebe a Země a když příjde láska do nebe ze Země, je to láska nebezká. Já používám tu lepší češtinu než vy. Já píšu president se s, protože celý svět také píše president se s, ale jednou to komuši přepsali na z - prezident a celý národ si v tom libuje. Klaus by se měl přejmenovat na Klauz, protože říkáme s Klauzem Mám v Pravidlech českého jazyka, že skorumpovaný je se s, ale v soudních papírech mám napsáno z - zkorumpovaný. Zase diskuse může být i diskuze a celá řada jiných blbinek nové české úpravy. A evoluci vynalezl evolucius?

jakub-moravec ( 31. března 2011 22:25 )

GOGO, toto není ta vhodná příloha pro vás, bojovná pole agresivního vpádu nepřátelských vojsk do Libye se bez vaší účasti p.o.s.e.r.o.u, rychle tam mažte zpátky než bude pozdě

gogo ( 31. března 2011 17:09 )

Á náš malý "ftipálek"... náš malý pseudoemigrant ... Z dua "jakub-venca"...Tak na co si budeme chlapče hrát dnes ? Na prvního milovníka Kovářové ? Prosím ... fantazii máš ucházející. Povídej....

evolucius ( 31. března 2011 16:27 )

...nic proti ničemu*)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa