Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hosté nechtějí na sexem znesvěcený gauč

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Eva Hofrichterová, Kšim - 
12. listopadu 2010
11:41

Z ministerské pracovny je doupě neřesti! Kniha, kde exministryně spravedlnosti Daniela Kovářová (46) popisuje soulož v ministerské pracovně, způsobuje současnému šéfovi rezortu Jiřímu Pospíšilovi (35) pěkné patálie. „Hosté se mě občas ptají, jestli je bezpečné sedět na gauči v mé pracovně,“ řekl Blesku Pospíšil.

„V případech akutní potřeby lze více než doporučit ministerskou kancelář, která bývá pro tento účel jako stvořená, vybavená příjemnými sedačkami pro realizaci různých akrobatických poloh,“ rozplývá se v knize Můj flirt s politikou Kovářová.

Podle Pospíšila o referátu Kovářové žertují hlavně jeho podřízení. „Hosté jsou většinou decentní a drží se protokolu, jen občas prohodí vtip,“ řekl Pospíšil.

Knihu sexuální dračice Kovářové kritizovat nechce. „Samozřejmě respektuji mediální prezentaci paní exministryně,“ myslí si. O pracovnu se podle ministra spravedlnosti teď hodně zajímají novináři. „Někdo si dokonce chtěl vyfotit onu koupelnu v mé pracovně, o které se v knize píše, to jsem ale nedovolil,“ řekl Pospíšil se smíchem.

Sex ve skladišti tonerů

Kovářová tvrdí, že kniha není míněna zcela vážně, soulož na pracovišti ale popisuje realisticky. „Sex má kouzlo vždy, ať už se odehrává v ministerské kanceláři nebo ve skladišti prázdných tonerů,“ píše Kovářová.

Opravdu je na ministerstvu místnost, kde se použité tonery skladují? „To je asi spíš literární nadsázka, nevím o tom, i když úplně jistě to říci nemůžu,“ reagovala na otázku mluvčí ministerstva Veronika Ludvíková.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

marmelada ( 21. listopadu 2010 16:51 )

ale vždyť ministři,soudci atd jsou také jen lidé,že? Já mám pochopení. Moje "soudkyně" se během jednání,kde byl i můj bývalý trochu nudila a prohlásila,že by jela k moži. Bylo totiž sychravo amůj bývalý manžel je docela fešák a pochází z balkánského státu,který v té době ještě vlastnil moře./po rozdělení již nikoliv, ale stálo to hodně životů/ Pro zajímavost:náhrada škody na mé advokátce,která pochybila při vyrovnávání majetku po rozvodu se nekonalo. Něco to bývalého určitě s tálo, to nepochybně, ale on dává raději jiným......

palko1961 ( 12. listopadu 2010 21:32 )

suk...a jen v pracovne. Nynejsi vlada ale vym....a cely narod.!

doktormediciny ( 12. listopadu 2010 15:02 )

ona si může literárně zpracovat co che.. Tedy pokud nikoho nejmenuje....

bersimalinecka ( 12. listopadu 2010 14:16 )

proč by byl debil když ona ta dáma se tak reprezentuje?Proč se nepozastavíš nad tím že byla ve vládě nic nedokázala jen tím svým rajcovním hlasem rozdávala moudra????????

vseznaleksenior ( 12. listopadu 2010 13:50 )

strasna ji uvrhla do funkce... Paní doktorka si ted z toho dělá legraci..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa