Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Co si zaslouží John, Pospíšil a Nečas pod stromeček?

Autor: Oldřich Tichý, mivr, Kjos - 
22. prosince 2010
12:01

Vánoce už klepou na dveře, všichni shánějí na poslední chvíli dárky. Co asi od Ježíška dostanou politici? Byli celý rok hodní a zaslouží si vůbec něco? Názory se mohou různit. Blesk.cz vybral dárky pro Petra Nečase, Radka Johna a Jiřího Pospíšila.

Pro premiéra Petra Nečase

Petr Nečas působí na politika nezvykle skromně a přátelsky. Petr Nečas působí na politika nezvykle skromně a přátelsky. | Jiří Hadač

Pod stromečkem u Nečasů by určitě neměly chybět volně prodejné pilulky s výtažkem lecitinu nebo ginkgo biloby. Zlepšují totiž paměť. Když je bude premiér poctivě brát, snad si vzpomene na své předvolební řeči o boji s korupcí. A až mu zase někdo ponese na stříbrném tácu důkazy o uplácení ve státním úřadě, jako to udělal šéf fondu životního prostředí Libor Michálek, snad ho už neodbude.

Pro ministra vnitra Radka Johna

Radek John Radek John | Pro Blesk - Věci veřejné

Někdejšímu televiznímu moderátorovi by měl Ježíšek nadělit hezké zrcadlo. Pokud se před něj John postaví a začne svá ministerská moudra přednášet se stejně naléhavou dikcí, jako to dělával ve svém pořadu Na vlastní oči, uvidí alespoň jednoho člověka, který mu ještě věří. (Ne pane ministře, přikyvování vašich podřízených na ministerstvu se nepočítá, ti jsou za to placeni.)

Pro ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila

Jiří Pospíšil Jiří Pospíšil | ODS

Jednoznačně novou koženou pohovku do jeho ministerské pracovny! Tu starou totiž znesvětila Pospíšilova předchůdkyně ve funkci Daniela Kovářová, když ve své knize popsala, jak si na ní dopřávala sexuální radovánky. Chudák ministr prý už musel několika návštěvám vysvětlovat, že se nemusí erárního otomanu štítit. Pro citlivého Pospíšila to musela být jistě prekérní situace.

A KDO DALŠÍ Z ČESKÉ POLITICKÉ SCÉNY BY SI PODLE VÁS ZASLOUŽIL SPECIÁLNÍ DÁREK POD STROMEČEK? A JAKÝ? POSÍLEJTE NÁM SVÉ TIPY NA TIP@BLESK.CZ! NEJLEPŠÍ TIPY NA DÁRKY PRO POLITIKY ZVEŘEJNÍME V PONDĚLNÍM VYDÁNÍ BLESKU!

marast ( 23. prosince 2010 10:07 )

Tos ale asi nikdy nezažila, když si tady můžeš v pohodě psát v pracovní době, že? Nebo jsi na podpoře?

susanah ( 22. prosince 2010 22:32 )

makat od nevidím do nevidím za 10 000 hrubého. Předtím ovšem se nechat urážet na pracáku.

jarypadlo ( 22. prosince 2010 22:31 )

Pospíšile,máš podřízené soudce-křivosoudce,loupežné hyeny a úkladné vrahy.Můžu doložit i žádost o NEMILOST u Kanc.prezidenta republiky.Všechno ostatní je pro mě limonáda.Jarypadlo@seznam.cz.

dobrotka ( 22. prosince 2010 18:33 )

tim naivnim bych nazvala tebe - max898. Pokud chce John dostat slibum, ktere lidem dal, tak logicky k tomu potrebuje ods a topku. Jak by mohl SAM prosazovat SVE veci????? Nekde udela ustupek, ktery si podmini tim, ze zase jemu schvali JEHO veci. A pokud to jeste nevis, tak prave tohle je politika.

max898 ( 22. prosince 2010 18:13 )

Vy jste až příliš naivní. Nezáleží na tom co John říká do televize , nebo na tom že moderoval populární pořad který se lidem líbil. Záleží na tom jaký je politik. Když politik dodržuje program kterým se zavázal lidem , je dobrý politik , a opravdu mu o lidi jde. Jestliže zatím pořad Nečasovi papouškuje , i když se mu plete do reforem na vnitru , i když se stále z korupcí nic nedělá naopak se ukazuje , že je ní prolezlá i sama vláda , tak potom je John nedůvěryhodný a jde mu jen o to aby se co nejdéle udržel u koryta.Kdyby věci veřejné opravdu dodržovaly své sliby, které dávali před volbami a těsně po nich tak už by v té vládě nemohli být.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa