Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Topolánek v Rusku: Přijel, popil a prohrál!

Autor: ot, agš, Kšim - 
21. listopadu 2010
12:15

Návštěva nočního klubu a litry vodky nejsou ta pravá příprava na hokejové utkání, i když jde jen o zápas celebrit. Své o tom vědí hráči týmu HC Olymp, v jejichž dresu v sobotu nastoupili v Moskvě na led i expremiér Mirek Topolánek (54), exministr dopravy Petr Bendl (44) a senátor Petr Bratský (55). Ruským soupeřům Češi podlehli 6:7.

„Není důležité vyhrát, ale přežít,“ prozradil před zápasem své motto Topolánek. Sagvan Tofi (46) označil za vítězství už to, že nikdo nepozvracel led. Právě Tofi v pátek večer v Moskvě zavelel a výprava vyrazila do víru města.

V sobotu pak na ledě váleli spíše herci než politici. Zatímco Jiří Mádl (24) nezapřel, že do sedmnácti let hrál hokej za České Budějovice, Topolánek na bruslích spíše stál a sledoval soupeře. I tak byl propocený a rudý.

„V jednu chvíli jsem měl strach, že dostanu infarkt,“ přiznal. Exministr Bendl se může chlubit alespoň gólem. „Aspoň jsme se vypotili na večer,“ smál se někdejší reprezentační brankář Petr Bříza (45), který za ODS kandidoval na pražskou radnici. Všichni se shodli, že oslavovat budou i prohru.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa