Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mirek Topolánek už zase na tenkém ledě

Autor: hof, apk - 
16. listopadu 2010
06:39

VIDEO: To je tedy gól! Už udělal díru do světa jako politik, model "s gulama" od Berlusconiho bazénu i jako učitel ekonomie. Teď se ale expremiér Mirek Topolánek (54) vrhl na dráhu sportovce! Odjíždí hrát hokej do Ruska!

Topolánek válí za tým celebrit HC Olymp a každý týden trénuje. Blesk ho přistihl těsně před odletem do Moskvy. Chystá se tam totiž na exhibiční zápas.

Hlavně udržet nervy na uzdě

Topolánek je vášnivý sportovec, a tak mu to s hokejkou celkem šlo. Dal dokonce několik branek. Ke konci byl ale rád, že si odfoukne na střídačce. V jeho týmu je třeba herec Martin Dejdar nebo Jiří Mádl.

„Podmínkou Rusů bylo, že bude hrát pětice politiků, umělců, profi hokejistů a dětí,“ těší se na zápas s Topolánkem Dejdar. Může jen doufat, že pověstný bitkař Topolánek udrží nervy na uzdě a neprosedí celý zápas na trestné lavici.

Video  Blesk.cz přistihl Mirka Topolánka těsně před odletem do Moskvy.  - abl
Video se připravuje ...

husqarnowicz ( 17. listopadu 2010 07:00 )

Hodnocení Topolánka jako politika nechme raději na jindy. Nijak jsem ho nikdy nemusel ani nemusím, ale sportovního ducha ten chlap má. Ale nemusel by se pořád zviditelňovat. To je bohužel vlastnost celebrit, a politiků (i vysloužilých) zejména. A taky možná, že lépe než hokej by mu šel kapesní kulečník.

jiklik ( 16. listopadu 2010 14:37 )

Tak já to vezmu šupem. Myslím si, že potřebujeme hlavně k vůli Evropě vůdce, který se nebojí a dokáže rozdávat rány. Jinak nás sežerou. Podívejte se, jaké aféry má každý týden třeba Berlusconi, Sarkozi ... Topolánek byl jeden z mála, kteří dělali pro stát. Mnozí dělají jen pro sebe, maximálně pro stranu. A s tím na buben - to je jen levičácký folklór. Spálená země a země na buben. Dokážete si představit, v jakém bychom byly svrabu, kdyby to byla pravda? A jsou volby, květen 2010. A levice, ta levice, co hlásá, jak nic nemáme, slibuje zrušení zdravotnických poplatků, léky zdarma, léčení bez doplatků, další důchody, přidání důchodcům, jízda do školy zdarma, žádné školné, přidání úředníkům ... copak toto by bylo možné, kdyby byla zem vykradena tak jak říkají? To je prostě nemožné. A také, je potřeba se podívat na mezinárodní srovnání. A podle toho si vedeme prakticky ve všem dobře. Tak co byste vlastně chtěli? Aby jako za komunistů se všude uvádělo, jak se máme výborně a neměli jsme nic? Tančili vládě a zpívali, jak ji milujeme jako v Severní Koreji? Člověk má zůstat na zemi, v realitě. A podle toho uvažovat. Že nějaká strana slibuje ráj ... ale politici už toho naslibovali. Levice srazila Topolánkovu vládu, protože nic nedělala. Za necelý měsíc, bude levice stávkovat proti vládě, protože vláda dělá. Tak co tedy chce levice? Aby se vítěz voleb choval podle diktátu levice ... a když ji vyhoví tak stejně na konci bude, jak tuto zemi přivedli na buben. Máme příliš zlou a neschopnou levici. A o tom to je. Nadávat a ničit za každou cenu.

gevi ( 16. listopadu 2010 13:07 )

Musím vám trochu oponovat. Jsem konzervativně orientovaný člověk. Volil jsem několikrát ODS - sice nebyla pro mě ideální, ale levici a lidovce jsem volit nemohl. Po zvolení Topolánka do jejího čela a po několika vejšplechtech z jeho nevymáchané huby a po zaslechnutí "chlapa s gulama" jsem okamžitě přestal ODS volit. Topolánek ji zku...vil natolik, že - zatím (a nevím jak dál) - ODS volit nebudu. Nečas zřejmě nebude mít sílu škodu napáchanou Topolánkem napravit. Dnešní mesaliance mezi ODS a ČSSD v Praze, hluboký úpadek obou stran jen potvrzuje.

siroky11 ( 16. listopadu 2010 12:44 )

No, pokud považujete za úspěch, že přivedl tuto zemi "na buben", tak to tedy opravdu dokázal hodně! . Řekněte mi jednu jedinou věc, kterou udělal ve prospěch normálního občana ( nemyslím tu zlodějskou podnikatelskou bandu).

cicavec ( 16. listopadu 2010 07:51 )

Nevím proč se toho dacana zastáváš,je to arogantní hulvát a děla naší zemi ostudu kam vstoupí.Ty ty ty vlezdo***ko jedna .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa