Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

ČSSD: Lákají na Lenina a vraha Stalina!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jos, ČTK - 
7. dubna 2010
08:18

Sociální demokraté na Vysočině mají neuvěřitelně drsný styl humoru nebo zešíleli. Tiskovky, kterou pořádají, se prý zúčastní Lenin se Stalinem. Jde o žert? Nebo to je názorná ukázka myšlení sociálních demokratů?

Když se Mirek Topolánek v rozhovoru pro LUI magazín hanlivě vyjádřil o voličích ČSSD, byl oheň na střeše a šéfa ODS to nakonec stálo politickou kariéru. Jaký osud čeká ty, kteří vymysleli žert, že tiskové konference, na níž chtějí sociální demokraté na Vysočině představit volební program, se podle pozvánky zúčastní i V. I. Lenin a J. V. Stalin?

Je to recese?

Pozvánku rozeslal novinářům krajský tajemník Oldřich Lempera. Podle statutárního místopředsedy ČSSD na Vysočině Petra Krčála je pozvánka recesí. Pozvánka začínající oslovením "vážení soudruzi" je podle Krčála dílem volebního štábu a má vyprovokovat diskusi nad zásadními tématy. "Pozvánka žertovným způsobem dokumentuje, že i s těmi jmény se dá udělat trochu srandy," řekl Krčál.

Masový vrah Stalin a bolševik Lenin

Zde je na místě připomenout, že Stalin je podle internetové encyklopedie wikipedie.cz považován za jednoho z nejkrutějších diktátorů v historii lidstva. Jen počet mrtvých při uměle vyvolaném hladomoru na Ukrajině se odhaduje na 3,5 milionu. Někteří historici zastávají názor, že za dobu svého neomezeného vládnutí přímo či nepřímo má na svědomí více občanů SSSR, než bylo zabito během druhé světové války. (zdroj wikipedie.cz)

Ani Lenina wikipedie nešetří: Všeobecně je označován za zakladatele komunistického Sovětského svazu. Stál v čele bolševické revoluce roku 1917 v Rusku. Byl inspirátorem a hlavním organizátorem masového vyvražďování vlastního obyvatelstva. (zdroj wikipedie.cz)

Miroslava Němcová se děsí

Místopředsedkyni sněmovny Miroslavu Němcovou, která stojí na Vysočině v čele kandidátky ODS, tato forma recese děsí. "Jestli někdo tímto způsobem zlehčuje totalitu a komunismus, nerozumím tomu. Je to spíš příprava na to, co na nás ČSSD s komunisty chystá," řekla Němcová, která v minulých dnech proslula také nekompromisní kritikou chování a jednání Mirka Topolánka.

Republiku si rozvracet nedáme!

"Zvláště dnes, kdy v žoldu imperialistů narušují naše socialistické soužití různí rádobynovináři a jim podobné odpadlické živly, považujeme vaši účast na setkání za důležitou... Republiku si rozvracet nedáme!," končí pozvánka ČSSD. "Je to legrácka, má reagovat na skutečnost, že jsme neustále spojováni s minulým režimem, což není pravda," řekl ke kauze lídr sociálně demokratické kandidátky František Bublan.

ondatra ( 20. dubna 2010 14:28 )

jak jsou ti sociální demokraté na Vysočině hloupí - sami sobě dělají antikampaň!

kohoutek ( 20. dubna 2010 14:08 )

Naprostý souhlas, špetka slušnosti zbyla v lidech, kteří byli právě vychování, vystudovali za komoušů, protože ti , co jsou vychování "českým" kapitalismem, jsou /většina/ takoví nevychovaní parchanti, že je škoda mluvit. Z.

kohoutek ( 20. dubna 2010 14:00 )

Takový pořádek , který si dokázal nastolit Stalin a Lenin by byl potřeba u nás. Protože tenhle náš český systém nahrává zlodějům, podvodníkům a zkorumpované policii a celému systému. Ne, nebudu volit ČSSD,protože budeme volit KSČM, každý hlas potřebují. Z.

georg-stuttgart ( 8. dubna 2010 10:47 )

mas svatou pravdu, jen ti co vystudovaly za totace a bily v KSC, se chopily moci po revoluci 1990, byl to jeden obrovskej podvod na opcany ceskoslovenska, jen tito komunisti rozkradly republiku, a kradou stele, o tom byla podepsana smlouva. ze komunisti zustanou na svich mistech, coz byla chyba, tuto dohodu podepsal Vaclav Havel,a spol, proto ze ti co v dobje komunismu pracovaly ve statni spravje, (statni zamnestnanci) ti vsichni bily cleny KSC,a ti zustaly ve svich funkcich as do dnes, je to horka pravda ale je to tak, jenom ze tyto lidi za 20 roku co nakradly, jsou z nich bohaci (milionari) a podnikatele se srpem a kladivem na zadech

georg-stuttgart ( 8. dubna 2010 10:34 )

proc se tu hadate zijete v komunistickem state, jen vase politicke strany si daly jine nazvy, chovani vasich politiku je toho dukazem a nikdy to v cesku jine nebo lepsi us nebude nikdy,tak ze se nemusite hadat,kdo jakej je pracant, a Paroubek, to je komunistickej mafijanec a vsichni ti co delaji politiku i s vasi prezidentem Klausem, jsou to komunisticti mafijani, nic vic,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa