Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Margarita zase bez mámy: Paroubkovi se bavili

Autor: jos - 
21. února 2010
14:43

Po páteční návštěvě plesu v Teplicích vyrazili manželé Paroubkovi za zábavou i v sobotu. Svou návštěvou poctili benefiční koncert pro Kapku naděje. Malá Margarita tak byla druhý večer po sobě bez maminky.

Kdo dceru šéfa ČSSD v sobotu večer v Praze hlídal, se zjistit nepodařilo, mluvčí Petry Paroubkové Michaela Škardová nebrala v neděli redaktorům Blesk.cz telefon.

Podle všeho ale byla malá Margaritka svěřena do péče chůvy, kterou Paroubkovi v Praze využívají. Dá se tedy říci, že během víkendu se v akci vystřídaly obě chůvy, které má Petra Paroubková k dispozici.

V pátek během plesu v Teplicích si totiž premiéru odbyla nová chůva, kterou rodina šéfa ČSSD bude využívat během pobytu na severu Čech. V sobotu pak pomyslnou štafetu podle všeho převzala pražská chůva.

Mít dvě chůvy je pro ženu sociálně smýšlejícího politika určitě velkou výhodou. Dává jí to prostor k návštěvě mnoha společenských akcí, kterým by se jako maminka bez zajištěného hlídání věnovat nemohla.

V sobotu během benefičního koncertu pro Kapku naděje také Paroubková působila mnohem klidnějším dojmem než v pátek v Teplicích. Zatímco z plesu manželé zmizeli již kolem 22 hodiny, v sobotu se Margaritka bez nich musela obejít až do 23 hodiny.

Foto: 
VŠE O TEPLICKÉM PLESE NAJDETE ZDE!

anelam ( 23. února 2010 16:11 )

Já ji prostě závidím-do 1 roku dítěte jsem se bála od něho vzdálit,přišlo druhé,na chůvu jsem neměla a tak jsem 7 roků strávila s dětmi doma na zahradě (-manžel jezdil po montážich. )Až jsem z toho žvatlala.

adelinda ( 23. února 2010 06:57 )

co je na Petře hezkýho? Když se jí ještě smeje mejkap , tak to je síla koukni na starrý fotky.Daleko v závěsu za všema ženama v Česku i na Slovensku

logicky ( 22. února 2010 21:27 )

má mluvčí?!?! Neumí mluvit, vyplývá z toho !!!

aapricot89 ( 21. února 2010 21:12 )

avulino a kde ty beres jistotu, ze to premachla, taky bych si prala mit tvuj pocitac...

ales1 ( 21. února 2010 20:31 )

to je jedno, jestli je šmudla, hlavně ať už někam zaleze a vůbec se neukazuje. Mohla by třeba pomáhat v Naději bezdomovcům, když je ta socialistka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa