Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paroubkovi si užívali ples, dceru hlídala chůva

Autor: Helena Lacinová, jos - 
20. února 2010
18:44

Jiří Paroubek se ženou Petrou vyrazili na ples do Teplic, kde se sešla celá místní smetánka. Jiří s Petrou se usadili ke stolu s podnikatelem Petrem Bendou, dali si drahé vínko a začaly se dít věci. Večer si užívali, dceru jim hlídala nová chůva.

"Zdržíme se jen krátce, pro naši chůvu je to s malou Margaritou doma premiéra, tak jsem trochu nervózní," tvrdila Petra Paroubková, která ochotně ukazovala novinářům z Blesk.cz fotografie své malé dcery.

Paroubková, která na ples dorazila v šatech od své dvorní návrhářky Jany Berg, slib dodržela a po 22 hodině zavelela k odchodu ze slibně rozjeté akce.

Do té doby se ale Paroubkovi skvěle bavili ve společnosti Jiřího Šlégra, Svatopluka Habance nebo Petra Bendy a jeho paní. Manželka Jiřího Šlégra dokonce Paroubkovi věnovala sladký přátelský polibek.

Bendová prezentovala róbu od Matragi

Také severočeský politik a podnikatel Petr Benda si ples vychutnával: "Jsem rád, že na stolech jsou oranžové růže, je to takový vzkaz pro místní ODS," smál se dobře naladěný Paroubkův kamarád.

Jeho manželka okouzlila v šatech od světoznámé návrhářky Blanky Matragi, která většinou obléká slavné celebrity a arabské princezny. V zelené barvě ručně zpracovaného modelu s průstřihy kralovala plesu. „Je to dárek,“ upejpala se říct cenu. „To se nehodí. To se prostě neříká,“ nebyl sdílnější ani její manžel Petr Benda.

Margarita na hotelu s chůvou

Chůva byla určitě ráda, že večer s Margaritou zvládla Chůva byla určitě ráda, že večer s Margaritou zvládla | David Malík

Stejně jako luxusní šaty, měli Paroubkovi v Teplicích ubytování. Z plesu chvíli po dvaadvacítek spěchali do hotelu za svoji princezničkou Margaritou. Do nejluxusnějšího hotelu s příznačným názvem Prince de Ligne. Odtamtud před třiadváctou hodinou Paroubkův řidič odvážel chůvu jejich dcerky, která měla v páteční večer premiéru a poprvé děvčátko hlídala sama.

A jak je to s bytem v Teplicích?

„Příští týden budu podepisovat smlouvu,“ odtajnil Paroubek na plese, i když vzápětí chtěl svojij odpověď vzít zpět, že si stále vybírá ze dvou bytů, začal mlžit vzápětí. „Nejedná se o nic velkého, do šedesáti metrů obytné plochy,“ nakonec potvrdil, že už má prakticky vybráno. Rozlohou prý se jedná jako jejich byt v Praze a pokračoval, že už zařízují.

„Vybíráme nějaké skříně, postele a tak. Běžného typu,“ neopomněl zdůraznit skromnost. Zlí jazykové ovšem tvrdí, že byt Jiří Paroubek v Teplicích už dávno má. Mluví se o ceně šest set tisíc korun.

JAK VIDĚLA PLES FRANTIŠKA ČÍŽKOVÁ? ČTĚTE V NEDĚLI NA BLESK.CZ

123456789000000 ( 13. března 2010 14:10 )

A také s mafiánem Habancem, který už za pojišťovací podvody seděl. Jedna velká sebranka. Je vidět, kým se paroubek obklopuje

gioconda ( 24. února 2010 10:42 )

Co to tu meleš, husičko od potoka? Je tu článek o špíně socanské tak co sem pleteš jiné? Myslíš, že tím, že ukážeš na jiné zvrácenosti, tuhle zmenšíš? Ta slečna Kováčová co rozvedla to bradavičnaté oteklé jelito to udělala z čiré vypočítavosti, ani vkus nemá, protože se obléká neustále jako ště..a, i když v jejím případě se musím ptát, proč jako, že? )))

gioconda ( 24. února 2010 10:37 )

To jsem neviděla, kolik servilnosti, vlezdoněkamství a odporností může okolo sebe soustředit jedna bradavice s gumou. Bléééééééé a co to má na tom titulním snímku ten upocenec v tlamě? Děs, on žere snad i při tanci!

srabundira ( 22. února 2010 09:44 )

Petra nemá žádného levobočka,vzpomínáte? Vzali se,na rozdíl od topolajda.Nechte je být,že vy všichni jste dokonalí,krásní,moudří a vždy správně oblečeni. Běžte všichni s těma nechutnýma kecama do prďous. Raději se opravdu zaměřte na šmatlající Talmanku a její "caritní"akce.Proč asi jsem na žádné fotce Petru neviděla s talmanovským spolkem ???

jack08 ( 20. února 2010 23:20 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa