Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Předvolební akce: Kdo jim zazpívá? Brožová!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: bel - 
20. února 2010
05:00

Kariéru ve vysoké politice blond herečka Kateřina Brožová sice odpískala, na předvolebních mítincích ČSSD ale zase zazpívá. S originalitou ve výběru umělců to letos strany nijak nepřeháněly a raději se drží osvědčených taháků.

Největší odvaz tak zřejmě nabídne šéf konzervativní TOP 09 Karel Schwarzenberg, který na voliče půjde přes underground.

„Oslovil nás přímo pan Schwarzenberg, se kterým se dlouho znám,“ řekl serveru Parlamentní listy lídr kapely Garage Jan Macháček. Ten chce hrát nikoliv pro TOP 09, ale pro Schwarzenbergovy fanoušky.

Žádná velká změna ale na mítincích ostatních stran voliče nečeká. Bavit je totiž budou u ČSSD opět Kateřina Brožová nebo Michal David, na akcích komunistů zase zahraje Martin Maxa.

Zelení a ODS své koně zatím tají: „Nemůžu sdělit jména osobností, neboť s nimi ještě nemáme uzavřené smlouvy,“ řekl Blesku mluvčí ODS Martin Kupka.

Tvrdí ale, že letošní akce budou skromnější. Jasno mají lidovci, kteří se podle své mluvčí Martiny Kaderové obejdou bez podpory celebrit: „Stavíme na našem programu, ne na slávě osobností.“



ČSSD

Sází na osvědčené kalibry. Opět tak bude vystupovat zpěvačka a herečka Kateřina Brožová a zpěváci Michal David a Pavel Vítek.

KSČM
Zpěváci Martin Maxa a Jana Kociánová. V krajích nasadí různé cimbálkovky. Duo Eva a Vašek ale letos nebude. Nemá prý volné termíny.

Lidovci
Stavějí prý na programu, a ne na slávě umělců.
Lidovci budou rádi, pokud je někteří umělci podpoří, ale žádné prý aktivně neoslovují.

TOP 09
Undergroundová kapela Garage. Její lídr tvrdí, že nebudou hrát pro TOP 09, ale pro příznivce Karla Schwarzenberga na Facebooku.

Zelení
Podporují je např. herci Tomáš Hanák a David Vávra, filmařka Olga Sommerová nebo spisovatel Ivan Klíma. Víc ale zatím prozrazovat nechtějí.

ODS
S ohledem na ještě neuzavřené smlouvy s umělci nechce ODS jména sdělovat. Oznámit by je prý měla v pondělí.

aapricot89 ( 20. února 2010 18:29 )

, no voni to socialni citeni maji v tom CSSD vsichni jako Brozova

mujboze ( 20. února 2010 14:07 )

...jak by vůbec vypadal svět, kdyby nebylo lidí, co lezou do dupy? ...jestliže se pak tý z dupy vyhrabou, za honorář si koupí mascaru a rtěnku, třpytku do výstřihu a daj si dvojitou pizzu - proč ne? Malej problém přece jen mají, smrdí na sto honů od tý dupy - ale voni si na ten smrad zvykli - tak co, ne?

spoon ( 20. února 2010 13:59 )

Brožová se k oranžovým komančům docela hodí, její silné sociální cítění zná celý národ...

drazor ( 20. února 2010 10:43 )

Pokud něco pamatuju tak paní Brožová udělá pro peníze všechno.Akty počínaje,přes její manželství a údajným zpěvem konče,píšu údajným protože jako zpěvačka by se asi neuživila.A její herecké výkony,no popravdě na nějakou cenu to není ale hrůza taky ne.Snaží se seč může,ono je taky pravda komu by se chtělo makat??Je lepší se svým patolízalstvým dopracovat k nějakým penězům.

smrk ( 20. února 2010 08:45 )

Ale kozy má pěkný - néé ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa