Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Teenager Tomáš Topolánek: Táto, kup nám mercedes!

Mirek Topolánek a jeho syn Tomáš
Mirek Topolánek a jeho syn Tomáš  (Autor: Jindřich Starý)
Autor: INT, jos - 
15. července 2009
11:42

Syn expremiéra Mirka Topolánka Tomáš budí rozruch všude tam, kde se objeví. Mnozí mu vyčítají, že se díky tatínkovi dostal mezi tzv. zlatou mládež, dalším se nelíbí jeho "namachrované" chování. Jaký je Topolánek junior podle svého otce?

Novináři z MF DNES se pustili do nelehkého úkolu a pokusili se o dvojrozhovor s oběma Topolánky. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější "hlášky"!

"Poslušný student jsem nebyl, ale řekl bych, že jsem pořádnější než Tomáš," řekl hned na úvod Mirek Topolánek a jeho syn k tomu dodal: "Navenek se snažím vypadat upraveně, ale v pokoji, když přijdu a hodím to ze sebe, tak to tam leží týden. To musí někdo ztropit scénu, abych uklidil."


 

Tomáš Topolánek je rád v přítomnosti krásných žen Tomáš Topolánek je rád v přítomnosti krásných žen | David Malík, Ladislav Křivan

 

Tomáš rád obdivuje krásné ženy...


Mirek Topolánek se v synovi vidí: "On je velmi talentovaný, ve sportu určitě, ale někdy tomu nedá všechno. Je trochu easy. Život se s ním moc nemaže, nemá ho jednoduchý, a tak se stává, že hledá důvody jinde než v sobě," tvrdí otec.

A je Tomáš opravdu rozmazlený hoch toužící po penězích? Mirek Topolánek v této souvislosti prozradil novinářům vše říkající historku: "Jednou Tomáš uviděl mercedes a povídá: Tati, proč si ho nekoupíš? Já na to, že na něj nemám. A on: Proč nevybereš?"

Tomáš Topolánek tráví letošní léto na studiích v USA, kde zakončil první ročník na gymnáziu s rozpačitou bilancí - sice bez reparátu, ale jak přiznal jeho otec: "Není to super."

Čtěte také:

jity ( 15. července 2009 20:02 )

Danudu, já tě plně chápu také o mě otec neměl zájem, jen o svoji dceru z druhé manželství, ale já měla větší štěstí než ty, že jsem měla spoustu blízkých a známých.Tobě přeji také abys mohl mít kolem sebe dobré přátele a na ty sobce jednou také dojde.Netrap se tím je nás takových více,kteří byli odvrženi. Přeji ti vše jak to napsala anasyi, má pravdu.

siroky11 ( 15. července 2009 15:47 )

Celej tatínek. A proč by mu nekoupil meďáka, však si z našich daní tatík "nahrabal" víc - než dost! Mladej chlastat už umí, co by nemohl jezdit po silnicích a vážně ohrožovat ostatní? Je to přece prominentní spratek, na toho je krátká i ta naše slavná a líná Policie ČR!

benicek10 ( 15. července 2009 15:39 )

Co chcete?!Normální puberták s hendykepem - tatka byl premiér!

anasyi ( 15. července 2009 13:47 )

jity,ano,maji nas za blbce,dokud si to nechame libit

anasyi ( 15. července 2009 13:46 )

danudu,prej si,aby ty sis vytvoril svoji vlastni rodinu,aby tvoje deti nepoznali to,co ty,aby jsi byl perfekni tata a mohl si ze svym synem zajit na pivo a normalne si pokecat.Ocekavas neco,co se ti nesplni,proc touzis ze svym tatou zajit na pivo,ktery nema o tebe absolutni zajem,plitvas casem.Preji ti at se dari

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa