Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nahý Topolánek: Zradil ho náramek!

Autor: red - 
6. června 2009
19:40

Bez bílého gumového náramku nedal expremiér Mirek Topolánek už více než rok ani ránu. Má ho na ruce, ať už je ve slavnostním obleku, golfovém ohozu nebo – jak se teď ukázalo – zcela nahý!

Náramek si přivezl vloni v březnu z USA a dostal ho od ministra obchodu Carlose Gutierreze. Je na něm nápis Cambio (Změna) jako výraz odporu proti castrovskému režimu.

„Za nošení tohoto náramku se na Kubě zavírá. Já jej budu nosit i doma, už kvůli pánům Paroubkům a Zaorálkům,“ řekl tehdy premiér. Teď ho právě tento náramek, podle nějž se dal i s rozmazaným obličejem poznat, zradil.

Zatímco italské úřady zkoumají, zda dovolí zveřejnit snímky nahého českého expremiéra Mirka Topolánka, autor fotografií nelenil a prodal je ze utajenou cenu španělskému listu El País.

"Docela dobře to může být fotomontáž, ale můžu to být i já. Myslím si, že je to obojí," reagoval v pátek Mirek Topolánek, když mu Blesk.cz ukázal fotografie. Topolánek dodal, že spekulace a otištěné fotky byly zveřejněny na politickou objednávku ČSSD. A nediví se, že fotografie byly otištěny zrovna v levicovém deníku. Španělský El País je totiž levicově orientovaný.

Související články

„Evropské volby jsou natolik důležité, že stály socialistům za to, aby využily útoků a manipulace. Zcela evidentně se jedná o fotomontáž, nicméně to považuji za poměrně brutální zásah do soukromí...," dodal.

Předseda ČSSD Jiří Paroubek si takové nařčení samozřejmě nenechal líbit a okamžitě vydal tiskové prohlášení.

"Prohlášení Mirka Topolánka o spiknutí všech socialistů Evropy, kteří zařídili zveřejnění těchto fotografií zrovna v den voleb, svědčí přinejmenším o jeho duševní vyčerpanosti. Teď již zbývá jen teorie o tom, že tento jeho 'proslavený' výlet do Itálie soukromým letadlem s kontroverzními osobnostmi zorganizovala a financovala ČSSD," napsal Paroubek v tiskové zprávě rozeslané médiím.

"Jakkoliv plně lidsky chápu, že se zveřejnění fotografií Mirka Topolánka dotklo, nemělo by mu zatemňovat zdravý rozum," uzavřel.

Je to Mirek Topolánek? Tento nahý muž, vyfocený u bazénu, má na ruce stejný náramek, jaký nosí bývalý český premiér Je to Mirek Topolánek? Tento nahý muž, vyfocený u bazénu, má na ruce stejný náramek, jaký nosí bývalý český premiér | ECOPRENSA-COLOMBIA

zdendan ( 13. října 2009 16:17 )

Jak mohl tento kašpar reprezentovat naší republiku, je k nepochopení...

cranberriess ( 7. června 2009 00:57 )

V tom náramku má jistě něco zabudovanýho. Kdo by nosil jen tak gumu na zápěstí a riskoval ekzém. Taková mini kamerka s odposlechem, že by??? Jako např. ty propisky. že člověk žasne, jak čistý je zvuk i obraz..?

kuna ( 6. června 2009 22:30 )

Jirkovi nesaha ani po kotniky.

smrk ( 6. června 2009 21:22 )

Ono nejde ani tak o náramek jako o vygumovanou hlavu Topola !!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa