Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Italský fotograf vyfotil nahého Topolánka v domě premiéra Berlusconiho

Autor: INT, so, hop, pet - 
1. června 2009
06:00

VIDEO: Mirek Topolánek (53) byl přistižen a vyfotografován zcela nahý ve společnosti lepých dívek na zahradě vily italského premiéra Silvia Berlusconiho. Tvrdí to Antonello Zappadu, který prý kompromitující fotografie pořídil.

Několik desítek hanbatých snímků bývalého českého premiéra teď zkoumají úřady v Římě.

Topolánek nezvedá telefon a nereaguje ani na esemesky. „Jediné, co vám na to můžu říct, že to nemůže být pravda,“ reagovala na telefonický dotaz Blesku.cz Topolánkova asistentka Jana Bartošová.

 

 

Její slova ale vyvrací právník italského premiéra Niccolo Ghedini, který prohlásil: „Na oslavě se nic výstředního nedělo. Na snímcích nejsou vidět žádné neplnoleté osoby kromě Topolánkových dětí.“

Mirek Topolánek byl na večírek do Berlusconiho vily Certosa, známé divokými večírky, pozván loni v květnu, když byl v Itálii na dovolené se svou přítelkyní Lucií Talmanovou. Informace o dětech Mirka Topolánka je ale mylná, protože byl na dovolené jen se synem Nicolasem (1,5). Několik fotografů, včetně reportérů Blesku, bylo tehdy v okolí vyhlášené Berlusconiho vily zatčeno.



Snímky pořídil špičkový italský paparazzi Antonello Zappaddu, je jich celkem 700. Část z nich se dostala do rukou italskému premiérovi, který se zhrozil.

Podle deníku Corriere della sera se to na oslavě hemžilo slečnami nahoře bez a Topolánek mezi nimi chodil úplně nahý. Na fotografiích je pravděpodobně i Talmanová jen v kalhotkách. Muzikanti hráli flamengo, polonahé krásky se sprchovaly kolem bazénu v lascivních polohách. Dokonce i zmrzlina prý byla zadarmo.

Hvězdou večírku byla kromě Topolánka italská striptérka a hvězda TV show Big Brother Laura Drzewická. Tohle si italská média vychutnala. Italský výraz pro krasavici je „topolina“, což je velmi podobné jménu Topolánek.

„Fotografie vznikly bez mého souhlasu a lidé, které zachycují, byli mými hosty. Fotografie narušily tudíž nejen moje soukromí, ale i soukromí mých hostů,“ zastává se Topolánka premiér Berlusconi.

Paparazzi nabídl hned dvakrát snímky Berlusconiho týdeníku Panorama za 40 milionů, ale nepochodil. Když se Zappaddu pokoušel lechtivé snímky prodat jinde, Berlusconi zasáhl a nechal je zabavit. Poslal italským úřadům požadavek na ochranu soukromí a fotograf se musel i s diskem plným fotografií hlásit na policii na Sardinii.

Berlusconiho manželka Veronika hrozí rozvodem.


KTERÉ DALŠÍ POLITIKY NACHYTALI FOTOREPORTÉŘI BEZ ŠATŮ?

Jiří Paroubek si plavky nechal...

345241:gallery:true:true

Petra Buzková se dokonce dostala na titulku deníku Super...

Petra Buzková Petra Buzková | Reprofoto - Super

Miroslav Macek se nahý procházel po zeleném pažitu...

345242:gallery:true:true

 

KOMENTAŘ: Topolánek dole bez vyvolal ducha...

alessandro ( 3. června 2009 12:53 )

http://controblob.wordpress.com/

alessandro ( 3. června 2009 12:52 )

CONTROBLOB The photos scandal!!! Berlusconi and the friends of Villa Certosa. http://www.youtube.com/watch?v=lYgy7Azj_0A

alessandro ( 3. června 2009 12:51 )

CONTROBLOB The photos scandal!!! Berlusconi and the friends of Villa Certosa. http://www.youtube.com/watch?v=lYgy7Azj_0A

exit ( 2. června 2009 00:13 )

Díky osvětě můžeme srovnat vemena jedné mynistrině s těmi od Jyrky - skoro stejná velikost. Zato jeho hubená půlka by zas moc potřebovala ty od Jyrky nebo od mynistrině . Mirek macík zas moc netrénoval, tak je má ploché - zajímavý je ovšem detail s tou plechovkou v ruce - a to se chlubí, že je gurmán. Inu, nevím, ale být VIP, tak bych měl i záchod bez oken a svlékl bych se snad jen koupelně bez světla Jak je ale vidět, naši poskomunističtí pohlaváři si třeba na Jadranu, Slovensku nebo Zábřehu myslí, paparazzi sou jen na kapitalistickém západě

ouha ( 1. června 2009 22:42 )

Ale jdi, zbytečně do toho taháš řevnivost mezi ODS a ČSSD. Naivní jsi ty, když si myslíš, že takový paparazzo musí být pozván přímo na Berlusconiho večírek, chce-li udělat fotky. S dnešní technikou stačí, aby seděl někde na kopečku na stromě, odkud má dobrý výhled, a čekal..., nebo v helikoptéře apod. V Itálii, odkud i samotné označení paparazzo pochází, je bezpochyby mnoho velmi schopných bulvárních fotografů, pro které žádná překážka není nepřekonatelná. Počkáme si, jak s tím vším naloží italská policie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa