Záběr populární Petry deroucí se z vln se stal prodejním trhákem a uvedl v chod řetězec událostí, které vyvrcholily jejím zmenšením poprsí a následným odchodem z politiky. Lze se jen dohadovat, co si s podobnou lapálií počne bujný Mirek.

Obálka zaniklého deníku Super s nahou Petrou Buzkovou
Autor: archiv Supru

Úředníci v Římě teď vyděšeně zkoumají jeho hambaté fotky a zjevně nevědí, kam s očima. Nahý premiér, byť dnes již bývalý, to se zkrátka nevidí každý den. A do toho ty nahé slečny, dlouhá brčka, divoké flamengo a zmrzlina zadarmo! Pěkně, Mirku, pěkně.

Italský premiér Berlusconi umí žít a zatloukat jakbysmet. Tvrdí, že fotky nesmějí být zveřejněny, protože šlo o jeho soukromý pozemek. Autor fotografií paparazzi Antonello Zappadu ale trvá na tom, že je pořídil na veřejném prostranství. Pokud uspěje…

Premiér poskakující nahý na veřejnosti? Tak to by byla silná káva i pro Italy. A do toho, ach to snad ne, v tom mumraji těl, malé dítě, nemluvně možná brečí za bubnem.

Je to zkrátka pěkná šlamastyka a již teď lze říct, že je tak nějak jedno, kdo usedne v evropském parlamentu, protože o pověst České republiky v Evropě je postaráno.

Paparazzi Zappadu se pokoušel prodat fotky už v Itálii, ale 40 miliónů (korun) mu nikdo nedal. No nic, řekl si, prodám je jinde, a už, šikula, jedná o příznivé ceně s britskými bulvárními deníky. U nás by za ně dostal nejvíc 100 tisíc, což sice není žádná výhra, ale určitě je to lepší než, jak se říká, prostředníčkem do oka.

Ondřej Höppner, dole s