Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Talmanová žádá omluvu za nahého Topolánka

Autor: INT, šim - 
3. června 2009
07:28

Přítelkyně bývalého premiéra Mirka Topolánka a matka jeho nemanželského syna Nicolase Lucie Talmanová požaduje od italských médií omluvu za snímky, které byly loni pořízeny během jejich dovolené v hříšném sídle italského premiéra Berlusconiho na Sardinii.

"Očekávám, že se mně, mé rodině a mému synovi italská média omluví,“ řekla Talmanová agentuře, z níž citovala rakouská agentura APA, informuje o tom server Novinky.cz. Talmanová tím reaguje na zprávy médií, že na fotkách byl Mirek Topolánek vyfocen nahý v Berlusconiho vile v Porto Rondo.



Fotka nahého Topolánka je údajně mezi 700 snímky, které pořídil italský paparazzi Antonello Zappada a které nechal Silvio Berlusconi zabavit v obavách možného skandálu. Kolují totiž zvěsti, že známý milovník mladých žen Berlusconi pořádal ve své rezidenci orgie s nezletilými slečnami. Už tak mu stačí, že má na krku rozvodové řízení, o něž žádá jeho manželka Veronika Lariová. Té došla trpělivost poté, co proutník Silvio odjel do Neapole osobně popřát k osmnáctinám modelce Noemi Letiziové. Jako dárek jí dal zlatý šperk.

logicky ( 6. června 2009 21:48 )

Talmanová zřejmě trpí postlaktační psychózou, nebo je úplně mimo. Omlovat se jí? Za co, soudruzi, za co?

logicky ( 6. června 2009 21:38 )

té slepičí nule omlouvat? Vyfotili snad jí? Ona vůbec nikoho nezajímá, kam se cpe?

mrum ( 3. června 2009 18:24 )

Kolika ženským by se musel omluvit za to, že vyfotil jejich milence???

prdelace ( 3. června 2009 16:07 )

Před volbama každý dělá cudného,slušného krále! Von na to zase nějakej volič doplatí!

hani ( 3. června 2009 15:29 )

Kdo ne videl nahaca? Bezna vec! Absolutne presne vim ze jsou fotky z prvni sez-noce jako Talmanove tak i Paroubaka. Ze Talmanovu zvadi Topol to je jasne. Kdo rekne - muze Paroubak-zabak znasilnovat svoji pani P? Mam jistotu ze pani PiPi znasilnila svuj sexy mozek. Dolu nebo shora? Prvni sex panenky, kdysi prostitutky! To jsou foto! Maji specaky. Zadarmo svuj chleb ne jist. Jsou plat za spickovy muzi, kancelare. Jenom dite nikdy ne ridili - Paroubek mutant a neplodny. To co mela pani P za krvaceni?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa