Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

INTERAKTIVNÍ VAJÍČKOVÁ MAPA: Vaječná show dorazila do Plzně

Autor: ČTK, pes, šim, zb - 
26. května 2009
17:21

AKTUALIZOVÁNO: Jiří Paroubek a jeho populární vaječná show už dorazila i do Plzně. Hned na začátku projevu hodil mladý muž směrem k Paroubkovi jedno vejce, ale netrefil se a byl na místě zadržen policisty.

Opakovaná vaječná střelba v Klatovech

Na mítinku ČSSD v Klatovech, který těsně předcházel tomu plzeňskému, došlo k několika pokusům zasáhnout Jiřího Paroubka vajíčky. Dva asi dvacetiletí mladíci nabízeli vejce lidem, kteří řečnění přihlíželi. Naneštěstí je nabídli i ochrance v civilu. Ta jim vejce plácnutím rozmašírovala.

Bodyguard mladíkovi vyrazil plato deseti vajec z rukou a to se rozplesklo na zem. Jedna z přívrženkyň ČSSD zakřičela: "Běžte si to uklidit, hajz*ové!"

INTERAKTIVNÍ MAPA PAROUBKOVA VAJÍČKOVÉHO TAŽENÍ

Pokus trefit Paroubka se poté opakoval z věže na náměstí. Vrhači se ovšem netrefili a zasáhli auta, u nichž postávali policisté. Rozbitá vajíčka zasáhla policisty a potřísnila jim košile.

ČSSD kvůli vajíčkovým útokům požádala dopisem premiéra Jana Fischera a ministra vnitra Martina Pecinu o ochranu svých volebních mítinků.

Po několika podařených i nedokončených útocích na předsedu ČSSD během předvolebních mítinků v různých městech zaútočil někdo také na sídlo strany v Lidovém domě. Na okně nad vchodovými dveřmi do budovy je rozbité vejce.

Související články

Sociální demokracie chystá ve středu velký volební mítink v Praze u Anděla. Politikové ČSSD na něm chtějí diskutovat s občany a jsou připraveni odpovědět na jakékoli otázky. Chtějí ale vyloučit vulgaritu a násilnosti.

Odpůrci ČSSD a recesisté se na mítincích nejsilnější opoziční strany projevují házením vajíček i jinými úsměvnými akcemi. To se ale ČSSD vůbec nelíbí.

bajermilda ( 30. května 2009 09:33 )

bajermilda ( 30. května 2009 09:31 )

gogo ( 28. května 2009 22:16 )

Ale chlapče ... to přece nejsou Tvoje daně .... Klídek.... Ty se rozkradou jinak.... Klidně spi .....

warumfernet ( 27. května 2009 12:42 )

Držet hubu a krok je více než jasná doména STBáků z ODS. Jednak většina hlasování ve sněmovně je u modrejch mutantů jako jeden muž a dokonce, když nějaké soudružky z koalice jenom naznačí, že by mohly hlasovat jinak, než chce rotný Topolánek a boss Dalík, tak soudruh Tluchoř už letí přes celou sněmovnu nezbedné poslance umravňovat. A co se týká skřetů Melčáka a Pohanky, tak ti byli jednoznačně uplaceni. Kdyby občas měli jiné názory, tak by jim pan Paroubek hlavu neutrh, ale oni se otočili oba dva, ke svým voličům pr..lou a nekompromisně a trvale začali kopat za ODS - a to je jasná skrčka v režii ODS. Paradoxem je, že ODS svého poměrně úspěšného lídra voleb 2006 soudruha Tlustého, odkopla přesně ve stylu - za dobrotu na žebrotu!!! Takoví jsou šibalové z ODS.

hell ( 27. května 2009 09:28 )

to hovado muze byt rado ze se do nej lide strefuji jen vajicky....a na topolanka a ty jeho zmetky taky dojde.... uz se na to tesim az uvidim tady v blesku PO PAROUBKOVI VAJICKY,PO TOPOLANKOVI KAMENY.......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa