Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Takhle si Eva a Vašek plácli s komunisty

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: map, Lenka Chvostová - 
24. dubna 2009
11:26

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. To teď platí pro různé zpěváky a estrádní umělce víc než kdy jindy. Před volbami se totiž strany chtějí blýsknout nějakou tou známou tváří.

A tak duo Eva s Vaškem zpívá píseň komunistů. Stejně jako Martin Maxa už vystoupili na mítinku v Ostravě. Teleshopingové duo má podle mluvčí komunistů v plánu ještě několik předvolebních akcí. Původně interprety Bílé orchideje chtěli zaangažovat i sociální demokraté, pak ale zůstali u osvědčeného Michala Davida, Pavla Vítka a velké kamarádky manželů Paroubkových Kateřiny Brožové. Jen ODS zatím nechce prozradit, kdo zapěje "modrou" píseň.

320221:gallery:true:true

drobek ( 26. dubna 2009 12:18 )

Jejich songy působí pozitivně proti zácpě.Tím se vysvětluje jejich oblíbenost u seniorů

gogo ( 25. dubna 2009 06:51 )

Každý mohl zkusit podnikat jako oni. Využili toho,že všichni se vrhali na mladé obecenstvo a přehlíželi tu armádu seniorů, o které neměl nikdo zájem. A oni ho měli a tak zbohatli. To je celé... Že to dělají poměrně jednoduše až primitivně ? Proč ne. Účel světí prostředky ! A že hrají i komunistům ? No to snad nebudeme odsuzovat ! Vždyť i pan prezident Klaus je jim vděčný za své zvolení !

petrant ( 24. dubna 2009 19:18 )

Naši novodobí multimilionáři, Eva a Vašek, když se rozhodli podporovat komunisty, si asi neuvědomují, že za vlády našich milých komunistů, by se svým "uměním" dosáhli s bídou tak okresního formátu a "své" nádherné písně by zpívali někde v zapomenutém kulturáku v Horní Dolní za párek a pivo. On by jim to už Vojtěch spočítal!

akrapaz ( 24. dubna 2009 14:18 )

Češi se vyznačovali vždycky tím, že to byly kur...y zaprodaný!

bondzlomu ( 24. dubna 2009 12:58 )

Naprosto mě to nepřekvapuje, 90% posluchačů tohoto dua tvoří důchodci potažmo komunisti. Bůh nás chraň a od zlýho pryč. Co lidi nejsou schopný udělat pro prachy. Ovšem Maxa mě překvapil, nejspíš mu spadla na hlavu nějaká z jeho větších činek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa