Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Odcházející ministr Říman: S politikou končím!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, šim - 
21. dubna 2009
15:17

Ministr průmyslu a obchodu v demisi Martin Říman (ODS) ohlásil svůj odchod z politiky. Kandidovat nehodlá do Poslanecké sněmovny ani do Senátu.

To, že vláda Mirka Topolánka nedostala důvěru, bylo podle Římana "jako kulka mezi oči, která přišla v ten nejneočekávanější okamžik".

"Bude mi za dva roky padesát a to je poslední okamžik, kdy člověk může v sobě najít odvahu začít dělat něco jiného," řekl Říman. "Nebýt revoluce, do politiky bych se nedostal," přiznává Říman, který byl za dvacet let svého politického působení členem tří vlád.

"Stačí mi to, nechci skončit jako politik, který sedí ve sněmovně a má pár roků do důchodu," odpověděl Říman na přímou otázku, zda bude kandidovat v podzimních předčasných volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu. Kandidovat se nechystá ani do Senátu, říká Říman v rozhovoru pro RTA.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

bobina ( 23. dubna 2009 08:52 )

Jednak má nahrabáno a jednak je mu dcela jasné,že se ODS už k lizu nedostane a tak mají za ta léta v politice docela slušný přehled o tom,u koho mohou zaklepat na dveře a mít tím pádem slušnou trafiku až do důchodu. V dnešní době se totiž nepreferuje vzdělání a kdo co umí,ale hlavně kdo koho zná a kde má jakou tlačenku!!! A to tito hoši mají a tak je o ně zájem.Ostatně jména,která se pohybují mimo politiku a jsou to bývalí politici jsou známá a ceněná- viz Dlouhý a další....

ma-o ( 21. dubna 2009 16:15 )

Konečně, ale trvalo to.

gogo ( 21. dubna 2009 15:43 )

Nahrabáno ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa