Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Vlivný politik ČSSD Mrština provozoval 'dotovaný' bordel!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: pol, kol - 
21. února 2009
05:00

Jako paša mezi prostitutkami. Tak se nechal zvěčnit vlivný krajský politik ČSSD Miloslav Mrština. Jako »bordelpapá « provozoval v 90. letech v Náchodě vykřičený dům, na který poté dostal od ministra z ČSSD státní dotaci.

O případu jako první informovala MF Dnes, která také přinesla usvědčující fotky z nevěstince. Mrština si ženy pro svůj podnik vozil i z ciziny. Prostitutky o svém chlebodárci vypovídaly i na policii, která Mrštinu vyšetřovala pro kuplířství. Spis ale zmizel a už nebyl obnoven.


292049:gallery:true:true
Na návštěvy nevěstince přijížděl i stranický kamarád Zdeněk Škromach (ČSSD)


Podle výpovědí dívky kasíroval sám Mrština, cizinkám přitom za služby pro hosty nevěstince dával jen polovinu toho, co Češkám. Podnik byl prošpikován mikrofony a kamerami, díky nimž Mrština zřejmě sháněl kompromitující materiály. Šéf ČSSD Jiří Paroubek je celým případem rozezlen. Mrština si totiž rozmyslel svůj původní slib, že do vyšetření případu opustí stranu. Grémium ČSSD ho včera znovu vyzvalo, aby odešel.

swiss111 ( 21. února 2009 19:17 )

a dokonce i ta pracovni moralka a obsluha zakazniku se shoduje s ideami jeho strany. Asi to nebude tak nejlepsi, kdyz se to musi jeste dotovat. Bude alespon davat nejake zlevnovaci kupony? Proboha, kdo ho volil priznejte se

jetadynekdo ( 21. února 2009 12:23 )

to je bordel když už se musí i bordel dotovat.jsou tam snad ty mrchy líný?jsem zvědav kdy už konečně lidem dojde trpělivost a tu sebranku s parlamentu vyhážou oknama.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa