Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zeman o tanci s Babišovou i „nátlaku“ dcery: Přibral díky pudinku a políbení

Video se připravuje ...
Autor: sab, vr - 
12. ledna 2020
13:50

Nabral už sedm kilo a střídal teď jednu společenskou akci za druhou. Prezident Miloš Zeman v pořadu Blesk.cz S prezidentem v Lánech řekl, jak na něj zafungoval polibek od dcery Kateřiny, a také zavzpomínal na tanec s ženou premiéra Andreje Babiše (ANO) Monikou na pátečním hradním plese. Zeman se chystá jezdit znovu také do krajů, ale nechce, aby mu to někdo vyčítal jako kampaň před krajskými volbami.

Po tom, co si prezident přes Vánoce vybral dovolenou, pustil se v novém roce naplno do plnění svých společenských povinností. Na ples, který uspořádal na Pražském hradě, dorazily špičky české politiky.

Ve Španělském sále se usadily třeba ministryně Dostálová (ANO) a Schillerová (za ANO), ale i jejich kolegyně z koaliční vlády Jana Maláčová (ČSSD). Mezi dámami z politiky zasedla i Zemanova dcera Kateřina.

Prezidenta přesvědčil polibek a pohlazení

Prezidentova dcera Kateřina se vrátila ze studií v Anglii zpátky do Česka hlavně kvůli tomu, aby byla se svým otcem. Chtěla ho přimět k tomu, aby se víc soustředil na své zdraví.

„Nátlakové metody“ první dcery, které prezidenta přiměly se více starat o své zdraví, byly prý polibek, úsměv a pohlazení po vlasech. „Já myslím, že teď odjede, ale bude se občas vracet, má už hotovou tzv. bakalářskou práci. Nu a teď v Anglii ji budou čekat přibližně dva roky práce na magisterské práci,“ řekl Zeman k pobytu své dcery v Česku.

Právě po plese, na jehož organizaci se podílela i dcera Kateřina, se začalo opět mluvit o zdravotním stavu prezidenta. Letos si oproti minulému roku zatančil prezident Zeman i s ženou premiéra Monikou. Ta ho loni odmítla kvůli dlouhým šatům.

Video tance Moniky Babišové s prezidentem umístila na sociální síť manželka prezidentova kancléře Mynáře Alex. Pak ho ale smazala, nelíbila se jí vlna negativních komentářů. „Vzala si kratší šaty, nešlápnul jsem na ni, bylo to příjemné, bylo to milé,“ okomentoval prezident tanec s Babišovou. Loni si paní premiérová vzala šaty dlouhé a tančit tak nechtěla.

Video  Zeman o Kate, plese a zdraví  - redakce Blesk
Video se připravuje ...

Prezident díky pudinku přibral už 7 kilo

Prezident řekl, že jeho bolavé nohy mu bránily ve výjezdech do krajů. Ty chce teď opět zahájit. Pokud ho pozve primátor Zdeněk Hřib (Piráti), oficiálně zařadí do programu i návštěvu Prahy. Prezident strávil v říjnu několik dnů v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Nyní řekl, že už přibral sedm kilo.

Video  Ples na Hradě: Zeman si zatančil s první dámou Ivanou.  - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

„Tajemství je velice prosté, jeho autorem je profesor Zavoral, což je ředitel Ústřední vojenské nemocnice, a jmenuje se pudink, buď vanilkový nebo čokoládový, a v něm je přimíchána nějaká záhadná substance, která zvyšuje chuť k jídlu,“ nastínil český prezident, jak přibírá asi kilogram za týden.

Kate a Vivien si u oběda „pokecaly“ o škole

Na novoroční oběd na zámek v Lánech dorazily kromě dcery prezidenta i děti Andreje Babiše a Moniky. S prezidentskou rodinou usedli tak k jednomu stolu i premiérova dcera Vivien a syn Frederik. Zeman o setkání řekl, že atmosféra byla velice přátelská.

„Pokud jde o slečnu Vivien, ta shodou okolností studuje ve Španělsku, nu a Kateřina v Anglii, a tak měly společné téma pro diskusi,“ řekl prezident o setkání rodin. Obě rodiny se také domluvily, že se v létě společně podívají do Lánské obory.

Video  Prezident Zeman o Válkové, kauze Alexia, polibku dcery i tanci s Babišovou  - Blesk TV
Video se připravuje ...

ANO_nam_bude_lip ( 13. ledna 2020 10:34 )

Dnes má cenzor pernou šichtu.

Poyetl ( 13. ledna 2020 09:23 )

👍👍👍👍👍👍👍

Poyetl ( 13. ledna 2020 08:49 )

Blesk je odporná žumpa🤮🤮🤮🤮👎👎👎👎🤮🤮👎🤮

Jumanji ( 13. ledna 2020 07:13 )

Zeman je náš užasný prezi­dent!👍­👍👍👍👍🥰🥰­🥰🥰👌👌👌👌­❤❤❤❤

jelenovi ( 12. ledna 2020 22:39 )

Jedinej, kdo vypada ze mu kazdou chvili praskne zilka, ses tady ty

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa