Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

V neděli přijdou tropy, od úterý babí léto!

Autor: Monika Rubešková - 
8. září 2011
11:47

Těšte se na víkend, bude nádherně! V sobotu se čeká krásných 26 stupňů, v neděli dokonce tropických třicet! A to není všechno v úterý přijde slunečné babí léto.

Počasí na nás chystá další ze svých vrtochů. Zatímco v minulých dnech byla zima a poprchávalo, už dnes  se začne vyjasňovat. Teploty sice ještě nic moc, kolem 16 až 20 °C, ale už večer bude jasno.

„Od západu bude velice rychle ubývat oblačnost. O víkendu nás čeká obrovský teplotní šok, v neděli až 30 stupňů,“ potvrdila meteoroložka Dagmar Honsová. Ani sobota se nebude mít za co stydět – místy meteorologové předpovídají až 26 stupňů.

„V pondělí se trochu ochladí, zhruba na 22 stupňů a  čekáme přeháňky možná i bouřky. Ale od úterka se můžeme těšit na příjemné babí léto,“ slíbila meteoroložka.

Počasí má být polojasné, ráno budou mlhy a teploty poměrně nízké. Nezapomeňte na mikiny, protože se čeká jen 7 až 11 stupňů, zato kolem poledního bude nádherně. Sluníčko a teploty 20 až 24 stupňů. „Zatím to vypadá, že takové počasí vydrží minimálně do neděle 18. září,“ zakončila Honsová.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi