V pořadu se sešel Josef Bárta z Becku, Roman Zavadil z Top Moravie. V publiku seděl jakýsi mladý zástupce Beck Europe. Tedy zástupci firem, které pořádají právě ty předváděčky, na které je nejvíce stížností.

A jako mávnutím kouzelného proutku ztratili řeč. Obzvlášť tehdy, když Jílková použila praktiky jim vlastní. Tváří v tvář ve vzdálenosti ne větší než 20 centimetrů s nimi mluvila přesně tak, jako oni mluví se seniory.

Bárto, jste na omylu

„Jestli si myslíte, že tady jste před naivními, stařičkými, nemocnými seniory, tak jste na omylu, pane Bárto,“ spustila Jílková na zástupce Becku. Tomu jako kdyby docházel kyslík. Vykoktal jen pár nesrozumitelných slov, rozhodně se ale moderátorka nedočkala pádné odpovědi.

Možná díky hvězdnému výkonu, jednomu z nejlepších, jako kdysi předváděla v Kotli, Jílková docílila toho, že se pánové cítili, jako kdyby právě stáli v kabinetu a ředitel je káral za rozbité okno. Václav Moravec by se od ní měl co učit!

Jako žák v ředitelně

A to nejlepší přišlo ve chvíli, když se pídila po odpovědi od zástupce Beck Europe z publika. „Jaký máte pocit, když prodáte něco draze chudému seniorovi?“ Mladý pán zrudnul, tápal po dechu a možná by byl radši, kdyby býval nikdy nepromluvil. „Já to s vámi myslím dobře,“ zahrála Jílková roli prodejce. A velice přesvědčivě – odpovědi se nedočkala, ale zato by mu možná i něco prodala.

Video
Video se připravuje ...

Jílková roznesla šmejdy na kopytech Česká televize

Celý pořad můžete sledovat ZDE>>