Mucha vybírala peníze na třetí CD prostřednictvím komunitního financování na serveru HitHit. Potřebovala 60.000 korun, vybrala o třetinu více. Na příznivce zjevně zabral příslib pár "povinných vulgarismů", stejně jako dalších "pozvdechů, výsměchů a životních poznatků". Nahrávka už míří do distribuční sítě.

Ukulele Orchestra jako Brno existuje od roku 2011 a jeho koncerty bývají v Brně hojně navštívené. Repertoár tvoří hlavně coververze popových, rockových a tanečních hitů, hrané na ukulele - sopránové, tenorové, barytonové i koncertní. Příznivci kapely 10. prosince zamíří do Sonocentra, kde Ukulele Orchestra jako Brno pokřtí svou další nahrávku nazvanou Hity z kazety.

B-Side Band nadělil fanouškům nové CD se živými nahrávkami, které mapují jeho desetiletou kariéru, úzce spojenou se zpěvákem Vojtěchem Dykem. Narozeninové koncerty budou v neděli v La Fabrice v Praze, 18. prosince pak v Metro Music Baru, domovském klubu kapely.

"Chceme připomenout celou naši existenci, na koncertě proto bude řada hostů a půjde především o průřez všemi našimi věcmi," řekl ČTK nedávno kapelník Josef Buchta. Oba koncerty jsou už vyprodané.