Jeho jméno nese pasáž u této scény, jíž byl Burian od roku 1930 do konce války majitelem a ředitelem. Ve foyeru to připomíná i jeho busta.

Cenu humoru v minulých letech převzali Petr Nárožný, Iva Janžurová, Josef Dvořák, Jiří Lábus, Jiří Suchý, Jitka Molavcová, Lubomír Lipský, Bolek Polívka, Ivan Mládek, Jiřina Bohdalová a operní pěvci Luděk Vele a Miloslava Fidlerová.

Další ocenění od Burianovy společnosti převzal dnes Seva Moskvin z Petrohradu. Vystudoval bohemistiku, je znám jako autor hudebních parodií. Před lety spolupracoval s Ivanem Mládkem. Získal dokonce doktorát a dnes předvedl, že ani "ř", ani široké pražské "é" mu nejsou cizí.

Lasica se do povědomí diváků zapsal jako ten "vyšší a chytřejší" z dua Lasica-Satinský. Populární dvojice rozesmávala svým inteligentním humorem několik generací. Herecké partnerství ukončila v roce 2002 Satinského smrt. Kromě hraní Lasica též píše, zpívá a režíruje. Je spolumajitelem a ředitelem bratislavského Studia L+S.

"Mám rád Vlastu Buriana - byl to výjimečný komik, doslova světová extratřída. Kdyby se narodil v Anglii či Americe, dokázalo by se to. Osobně jsem se s ním nikdy nesetkal, ale viděl jsem ho naživo v bratislavské Redutě. Po válce tam hrával vlastně za trest, protože v Praze vystupovat nesměl," řekl ČTK pětasedmdesátiletý herec, kterému bylo v roce 2003 uděleno české státní vyznamenání Medaile Za zásluhy.

Společnost Vlasty Buriana vznikla před 18 lety a jejím prvním velkým počinem byla organizace převezení ostatků tohoto divadelního a filmového herce na Vyšehrad. Pak byl v pražském Divadle Rokoko odhalen reliéf připomínající krátké účinkování slavného komika na této scéně.

V roce 1998, kdy česká kinematografie slavila 100 let existence, se společnost zasloužila o pamětní desku na Burianově vile v Praze. Zásluhou společnosti už sedm let zdobí i Švandovo divadlo v Praze pamětní deska. Připomíná, že Burian tu působil v letech 1928-1930.

Na Burianův hrob na Vyšehradě byla zásluhou společnosti instalována plastika rukou v expresivním gestu. Nahradila Burianovu bustu, která byla z hrobu několik let předtím ukradena.