Případu odehrávajícímu se na Slovensku jde jen těžko uvěřit. Travička podala nic netušící ženě psychofarmaka Trittico, které je pouze na lékařský předpis. „Občas mi bylo na spaní, cítila jsem tlak na hrudi. Vypadalo to, že se mi začínají projevovat problémy se srdcem. Pro mě je vítězství ale to, že jsem si zachránila zdraví,“ svěřila se Helena webu pluska.sk.

Obsah nebezpečných látek se prokázal na základě vlasových vzorků. Přitom ho Helena nevědomky požívala několik měsíců. Kde všude prášek byl, se může jen domnívat, mohl být i v jídle. „A to jsem denně jezdila autem do práce. Vozila jsem i jiné lidi. Ani nechci pomyslet, co se mohlo stát, kdyby u mě zjistili cizí látku,“ kroutí hlavou Helena.

Travička od hasičů odchází. „Tam se nedá vydržet, v takovém prostředí, řekla webu pluska.sk travička. Mária nemá lehké období, je psychicky vyčerpaná z této kauzy a zemřel jí manžel, proto se odmítla k této situaci vyjádřit.

Česká travička dostala 3 roky

U nás byla travičkou zaměstnankyně železniční správy, ta do nápojů míchala projímadlo. Věra (55) ho podávala nebohé oběti až po dobu tří let. Sice mohla dostat podmínku, ale u soudu svou oběť nelitovala. Podle znalců je pasivně agresivní osoba. Poškozená Zuzana je na tom zdravotně špatně, hlavně po fyzické stránce. Trpí dokonce úzkostmi. A i zde k jejímu dopadení pomohla skrytá kamera.

 VIDEO: Tahle matka MRCHA chtěla otrávit dceru Fridexem!

Video
Video se připravuje ...

Tahle matka MRCHA chtěla otrávit dceru Fridexem! David Vaníček, Vladimíra Hrádská, FTV Prima

Fotogalerie
12 fotografií