"Pohřešovaný muž je asi 170 centimetrů vysoký, hubený, má krátké hnědé vlnité vlasy a hnědé oči. Na pravé lícní kosti má jizvu o délce zhruba dva centimetry. Na vnitřní straně levé ruky tetování - nápis AC/DC. Naposledy na sobě měl černošedou teplákovou bundu na zip s kapucí, kalhoty nezjištěného druhu a kotníkové plátěné černobílé kecky značky Vans s bílými tkaničkami," uvedla Týřová. Mladík neužívá žádné léky ani návykové látky, u sebe měl mobilní telefon, který je nyní nedostupný.

Chebští kriminalisté po muži pátrají od úterního večera. "Pátrací akce pokračuje i dnes od ranních hodin, kdy 50 policistů a hasičů prohledává Aš a její okolí v místech, kde by se pohřešovaný mohl nacházet. Do akce byl zapojen i policejní psovod a vrtulník s termovizí. V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," doplnila mluvčí.

Přesný popis pohřešovaného včetně fotografie zveřejnila policie na webových stránkách v sekci Pátrání po osobách. V případě, že se podaří hledaného nalézt, odkaz přestane být aktitvní.

stu dr