Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kiss se dušují, že je čeká už opravdu poslední koncert v Česku. Buďte u toho

Autor: HAL - 
6. prosince 2022
08:00

Američtí matadoři už dvacet let tvrdí, že jejich koncert je poslední. Teď to ale vypadá, že se Praha dočká opravdu poslední show a ta se uskuteční 10. června ve vysočanské O2 areně.

Plivání ohňů a chrlení krve. To jsou efekty, které patří do velkolepé show kapely Kiss a vždycky přidají i něco dalšího. Tentokrát už ale opravdu slibují, že znovu nepřijedou a skalní fanoušci vždy doufají, že je jen lakují jako posledních 20 let.

„Všechno, co jsme vybudovali a co jsme za poslední více než čtyři desetiletí dobyli, by se nikdy nestalo bez milionů lidí po celém světě, kteří během těch let zaplnili kluby, arény a stadiony. Tohle bude vrcholná oslava pro ty, kteří nás viděli, a poslední šance pro ty, kteří nás neviděli. KISS Army, na našem posledním turné se loučíme naší dosud největší show a odejdeme stejným způsobem jakým jsme přišli... Nekompromisní a nezastavitelní,“ uvedli Kiss na turné The End Of the Road.

Legenda glam rocku Kiss vznikla v roce 1973. Během dlouhé kariéry vydala dvě desítky studiových alb, zatím poslední Monster před deseti lety. V Česku vystoupili rockeři už mnohokrát, poprvé 14. a 15. prosince 1996 ve sportovní hale na pražském Výstavišti.

Členové Rock & Rollové síně slávy, kteří prodali více než 100 milionů alb po celém světě, prohlásili, že toto turné je věnováno milionům fanoušků KISS Army, což je speciální klub, který má předprodej a VIP příznivci si v něm mohou zakoupit speciální edice i setkání s kapelou a focení.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi